HyperX Cloud 2 Ne zaman indirime girer ?

Melille

Kilopat
Daha fazla  
Yaza doğru 400 TL bandında bir kulaklık alacağım. Anakartım pek de iyi olmadığı için ses kartli istiyorum ama pek de kaliteli şeyler yok maalesef Gamepower vs. uzun gitmiyor diye biliyorum. Aklımda mecburi olarak artık Arctis 3 veya Cloud 2 var ama Cloud 2 hayli pahalı. Sorum şu ki bazen sağlam indirimler oluyor, sizce ne zaman ne kadar indirim gelebilir ? Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim. @Jira @aroundtheoutside düşünceleriniz nedir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaza doğru 400 TL bandında bir kulaklık alacağım. Anakartım pek de iyi olmadığı için ses kartli istiyorum ama pek de kaliteli şeyler yok maalesef Gamepower vs. uzun gitmiyor diye biliyorum. Aklımda mecburi olarak artık Arctis 3 veya Cloud 2 var ama Cloud 2 hayli pahalı. Sorum şu ki bazen sağlam indirimler oluyor, sizce ne zaman ne kadar indirim gelebilir ? Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim. @Jira @aroundtheoutside düşünceleriniz nedir ?
Cloud 2 kullanıyorum 1 senedir ve gayet memnunum harika bir kulaklık. Rahatlık, konfor, kalite herşey var. Arctis 3 tek diyeceğim taktım denedim rahattı ama o kadar uzun süre kullanmadım. Bir de kalkıpta Cloud2 nin karşısına koymam ben onu belki Arctis 5 olan versiyonu olabilir. Cloud 2 için eski diyenler var ama rakipleri de teknoloji olarak uçmadı yani hala en çok satılan modellerden birisi sadece fiyatında inanılmaz bir artış var.

Son düzenleme:
Cloud 2 kullanıyorum 1 senedir ve gayet memnunum harika bir kulaklı. Rahatlık, konfor, kalite herşey var. Arctis 3 tek diyeceğim taktım denedim rahattı ama o kadar uzun süre kullanmadım. Bir de kalkıpta Cloud2 nin karşısına koymam ben onu belki Arctis 5 olan versiyonu olabilir. Cloud 2 için eski diyenler var ama rakipleri de teknoloji olarak uçmadı yani hala en çok satılan modellerden birisi sadece fiyatında inanılmaz bir artış var.
Evet eski diyorum çünkü çıkış yılına göre ve fiyatına göre çok yüksek , ben artcis 5 kullandım , razer kraken pro v2 kullandım istediğim performansı yakalayamadım. Şu an en çok satılan bilinen kulaklık olabilir ama fiyatı ve çıkış tarihini baz alınarak söyledim.

Evet eski diyorum çünkü çıkış yılına göre ve fiyatına göre çok yüksek , ben artcis 5 kullandım , razer kraken pro v2 kullandım istediğim performansı yakalayamadım. Şu an en çok satılan bilinen kulaklık olabilir ama fiyatı ve çıkış tarihini baz alınarak söyledim.
Dediğim gibi eski olması konusunda hem fikiriz ama diğer modeller teknoloji olarak ne kadar önünde bu modelin? Keşke f/p dengesinde kalsa da herkes kaliteli bir kulaklık kullansa.

Dediğim gibi eski olması konusunda hem fikiriz ama diğer modeller teknoloji olarak ne kadar önünde bu modelin? Keşke f/p dengesinde kalsa da herkes kaliteli bir kulaklık kullansa.
Kesinlikle katılıyorum , 350 ve 400 TL indirimde olduğu günleri hatırlıyorum.O fiyat aralığında kalsaydı ve herkes alabilseydi keşke.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı