ygtslck01 Hectopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 482 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2022 #1 SS Arctis 1'den geçtim 2 gün oldu geçeli Cloud 2'ye biraz rahatsız geldi sebebi ne bilmiyor belki padi belki yapısı gereği biraz dar acaba kumaş pade geçsem SS Arctis 1 rahatlığı gibi olabilir mi? Ya da deriye zaman mı vereyim anlamadım ne yapayım?
SS Arctis 1'den geçtim 2 gün oldu geçeli Cloud 2'ye biraz rahatsız geldi sebebi ne bilmiyor belki padi belki yapısı gereği biraz dar acaba kumaş pade geçsem SS Arctis 1 rahatlığı gibi olabilir mi? Ya da deriye zaman mı vereyim anlamadım ne yapayım?
xBuLuTx Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 2.306 Çözümler 9 Yer El Celler de Can Roca Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2022 #2 Yeni olduğu için sıkması normal diye düşünüyorum ileride gevşeyebilir. Kumaş pad çözüm olabilir.
ygtslck01 Hectopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 482 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2022 #3 xBuLuTx dedi: Yeni olduğu için sıkması normal diye düşünüyorum ileride gevşeyebilir. Kumaş pad çözüm olabilir. Genişletmek için tıkla... Peki dostum elimde SS Arctis 1 padi var onu taksam takılırım Cloud 2'ye.
xBuLuTx dedi: Yeni olduğu için sıkması normal diye düşünüyorum ileride gevşeyebilir. Kumaş pad çözüm olabilir. Genişletmek için tıkla... Peki dostum elimde SS Arctis 1 padi var onu taksam takılırım Cloud 2'ye.
Ardablm Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 2.422 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2022 #4 ygtslck01 dedi: Peki dostum elimde SS Arctis 1 padi var onu taksam takılırım Cloud 2'ye. Genişletmek için tıkla... Hocam kulaklıkların şekilleri farklı, olmaz diye düşünüyorum ama elinizde varsa bir deneyin.
ygtslck01 dedi: Peki dostum elimde SS Arctis 1 padi var onu taksam takılırım Cloud 2'ye. Genişletmek için tıkla... Hocam kulaklıkların şekilleri farklı, olmaz diye düşünüyorum ama elinizde varsa bir deneyin.
C cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.946 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ocak 2022 #5 ygtslck01 dedi: Peki dostum elimde SS Arctis 1 padi var onu taksam takılırım Cloud 2'ye. Genişletmek için tıkla... Bence olmaz, şekilleri falan farklı. Fakat deneyebilirsiniz.
ygtslck01 dedi: Peki dostum elimde SS Arctis 1 padi var onu taksam takılırım Cloud 2'ye. Genişletmek için tıkla... Bence olmaz, şekilleri falan farklı. Fakat deneyebilirsiniz.