Hyperx Cloud 2 Ses Kartı Olmadan Kullanmak

recep57

Hectopat
Daha fazla  
Şöyle bir sorunum var, hem 2 metre bir jak uzatıcıya gerek duyuyorum hemde splittera yani 1 jakı 2 erkek jaka çeviren bir kablo gerekiyor. Çünkü kulaklığın kablosu çok kısa (ses kartı olmadan) ve tek jakı var yani kulaklığın kendi jakını hem uzaltıp hemde bölmeye ihtiyacım var.

Ama bunu nasıl yapacağım onu tam olarak bilmiyorum. Uzatma kablosunu 2 boğumlu alsam Splitter'ı da normal olarak alsam kulaklığın mikrofonunu kullanabilir miyim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu linkteki ürünün uzununa mı ihtiyacınız var?

Tahmini Teslimat Zamanı

Evet ama bunun uzunları yok diye biliyorum.

asıl sorum şu; bu attığınız splitter'a bağlamadan önce bi uzatıcı kablo daha kullanmam gerekiyor ama o uzatıcı kablonun jakı 3 boğumlu olması gerekmiyor mu ? yani stereo ve mikrofon için

Bahsettiğiniz kablo benim kullandığım Hyper Cloud Core model kulaklığımın kutusundan çıktı. Boyu da 1.5 metre sanırım. Uzunları var ama nerede, nasıl satılır bilmiyorum. Bu attığım linktekinin de 1.5 metre olanı var orada ama 40 TL civarı bir fiyata denk geliyor.

Kablonun uçlarının fotoğrafını atabilir misiniz ? birde o kablodan hem stereo hemde mikrofon alabiliyor musunuz ?

Mikrofonlu kulaklıktan gelen jak 3 çizgili. Onu uzatma kablosuna takıyorum. Uzatmanın ucundaki iki jak da ikişer çizgili. Biri PC'de mikrofon girişine, diğeri de kulaklık çıkışına takılıyor. Her şey sorunsuz şekilde çalışıyor.

aynısını ben yapıyorum ama niye olmuyor kafayı yicem :d

Aynen benim dediğim şekilde yapıp, kabloları da bilgisayarda doğru yere takıyorsanız, geriye ses ayarlarından ayarlamak kalıyor. Orada mı hata yapıyorsunuz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…