HyperX Cloud 2 ses kartıyla mikrofonun çalışmaması

Brkzsy

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. HyperX Cloud 2 kulaklığım bozuldu. Onun yerine kulak içi bir kulaklık alıp ses kartından kullanmak istiyorum rahatlık açısından. 1 adet HP kulaklık aldım fakat ses gelmesine rağmen Mic çalışmıyor. Jak girişlerinde 3 çizgi var fakat boyutları farklı olabilir ve son Mic çizgisi temas etmiyor diye düşünüyorum. Varsa önerebileceğiniz bir çözüm veya uygun yollu bir kulaklık yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Hocam yeni aldığınız kulaklık tek çıkış mı? Yoksa kulaklık ve mikrofon için 2 uçlu çıkış var mı? Bir de mikrofon için 2. Bir çıkış varsa tam oturmadığını düşünüyorsnız sonuna kadar ittirmeyi deneyin.

Hocam yeni aldığınız kulaklık tek çıkış mı? Yoksa kulaklık ve mikrofon için 2 uçlu çıkış var mı? Bir de mikrofon için 2. Bir çıkış varsa tam oturmadığını düşünüyorsnız sonuna kadar ittirmeyi deneyin.
Tek çıkış, 2 değil.

USB ses kartı alabilirsiniz. Ucuza kaçmanızı tavsiye etmem. Amazon.com.tr
Yukarıda bahsettiğim gibi zaten usb ses kartım var hyperx cloud2 nin

Tek çıkış, 2 değil.

Yukarıda bahsettiğim gibi zaten usb ses kartım var hyperx cloud2 nin
Ses kartı şöyle bir şey sanırım. Kulaklık tek çıkış ise Y şeklinde kablo ile çift çıkış yapmanız lazım ki ses kartındaki iki yuvaya da takabilin.
Screenshot_2023-12-20-11-49-11-922-edit_com.opera.browser.jpg

Ses kartı şöyle bir şey sanırım. Kulaklık tek çıkış ise Y şeklinde kablo ile çift çıkış yapmanız lazım ki ses kartındaki iki yuvaya da takabilin.
Eki Görüntüle 2058870

Evet bundan fakat orada kulaklık ve Mic işareti olmasına rağmen yukarı tarafında göreceğiniz üzere tek giriş var. Ayırmayı gerektirecek bir durum yok.

Dosya Ekleri

• IMG_5664.jpeg
    IMG_5664.jpeg
    18,1 KB · Görüntüleme: 25
Evet bundan fakat orada kulaklık ve Mic işareti olmasına rağmen yukarı tarafında göreceğiniz üzere tek giriş var. Ayırmayı gerektirecek bir durum yok.
Attığım fotoğrafta da belli oluyormuş dikkat etmedim, kusura bakmayın lütfen. Sonuna kadar zorlamayı denediniz mi 3.5mm giriş olması gerekli. Bazıları 3mm oluyor ama evrensel 3.5mm olduğu için merak ettim.

Attığım fotoğrafta da belli oluyormuş dikkat etmedim, kusura bakmayın lütfen. Sonuna kadar zorlamayı denediniz mi 3.5mm giriş olması gerekli. Bazıları 3mm oluyor ama evrensel 3.5mm olduğu için merak ettim.
Biraz daha zorlayayım bakalım akşam ama zorla olsa bile o şekilde duracak mı ona da emin olamadım. 3.5mm aldığım kulaklığın girişi.

Biraz daha zorlayayım bakalım akşam ama zorla olsa bile o şekilde duracak mı ona da emin olamadım. 3.5mm aldığım kulaklığın girişi.
Bir bakın bakalım. Cloud 2'nin çıkışı da 3.5mm olduğu için girmesi lazım. Mevcutsa uzatma kablosu ile de deneyin bakalım olacak mı.
Screenshot_2023-12-20-14-27-03-582_com.google.android.apps.docs.jpg

Bir bakın bakalım. Cloud 2'nin çıkışı da 3.5mm olduğu için girmesi lazım. Mevcutsa uzatma kablosu ile de deneyin bakalım olacak mı.
Eki Görüntüle 2058968
Fotoğraflardaki 1. Hyperx kulaklığın diğeri yeni aldığım kulaklığın. Sanki fark var gibi geldi gözüme ama emin de olamadım. akşam tekrar deneyip sonucu yazacağım

Dosya Ekleri

• IMG_5640.jpeg
    IMG_5640.jpeg
    96,3 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_5639.jpeg
    IMG_5639.jpeg
    57,1 KB · Görüntüleme: 28

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı