Merhaba. HyperX Cloud 2 kulaklığım bozuldu. Onun yerine kulak içi bir kulaklık alıp ses kartından kullanmak istiyorum rahatlık açısından. 1 adet HP kulaklık aldım fakat ses gelmesine rağmen Mic çalışmıyor. Jak girişlerinde 3 çizgi var fakat boyutları farklı olabilir ve son Mic çizgisi temas etmiyor diye düşünüyorum. Varsa önerebileceğiniz bir çözüm veya uygun yollu bir kulaklık yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Mikrofon takmalımı öyleyse sertçe oturtun. Benim öyle bir sorunum vardı seste bir deneyin giriş yeri kaynaklı veya kablo kaynaklı bir durum olabilir veya tamir edebilecek birine baktırın. Kulak içi kulaklık alacaksanızda Sennheiser'in güzel kulak içi kulaklıkları var.
Bir bakın bakalım. Cloud 2'nin çıkışı da 3.5mm olduğu için girmesi lazım. Mevcutsa uzatma kablosu ile de deneyin bakalım olacak mı. Eki Görüntüle 2058968
Şu an konuyu açtığıma utandım açıkcası. Ses kartının yanında mic açma kapatma tuşu var. Sesi kapatıyordur diye düşünüyordum meğer komple devredışı bırakıyormuş sorun çözüldü
Şu an konuyu açtığıma utandım açıkcası. Ses kartının yanında mic açma kapatma tuşu var. Sesi kapatıyordur diye düşünüyordum meğer komple devredışı bırakıyormuş sorun çözüldü