xyigitturk Centipat Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 1 31 Aralık 2019 #1 Merhaba arkadaşlar ben 2 gün önce HyperX Cloud 2 aldım ama kulaklığı taktığımda sesim karşıya gitmiyor yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2019
Merhaba arkadaşlar ben 2 gün önce HyperX Cloud 2 aldım ama kulaklığı taktığımda sesim karşıya gitmiyor yardım eder misiniz?
S sneaks Kilopat Katılım 1 Şubat 2013 Mesajlar 319 2 Ocak 2020 #2 Kulaklığın mikrofonunu kullanarak sesinizi kaydetmeyi denediniz mi? Mikrofon tamamen mi çalışmıyor yoksa sadece karşı tarafa gitmesinde mi sorun var?
Kulaklığın mikrofonunu kullanarak sesinizi kaydetmeyi denediniz mi? Mikrofon tamamen mi çalışmıyor yoksa sadece karşı tarafa gitmesinde mi sorun var?
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 27 Ocak 2020 #3 Bas konuş özelliği en sonda mi? Ayriyeten ses ayarlarını Streo kulaklık gibi seçenekleri dene hangisi olursa.
Bas konuş özelliği en sonda mi? Ayriyeten ses ayarlarını Streo kulaklık gibi seçenekleri dene hangisi olursa.