P plexies Kilopat Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 413 25 Mayıs 2019 #1 Merhabalar dizüstü bilgisayarımdan masaüstüne geçtim. Yeni bilgisayarda sesim çok kötü ve az geliyor, nasıl düzeltebilirim bunu? Yeni Anakart: B450M S2H Kulaklık: Hyper X Cloud 2
Merhabalar dizüstü bilgisayarımdan masaüstüne geçtim. Yeni bilgisayarda sesim çok kötü ve az geliyor, nasıl düzeltebilirim bunu? Yeni Anakart: B450M S2H Kulaklık: Hyper X Cloud 2
xBuLuTx Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 2.306 Çözümler 9 Yer El Celler de Can Roca Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2019 #2 plexies dedi: Merhabalar dizüstü bilgisayarımdan masaüstüne geçtim. Yeni bilgisayarda sesim çok kötü ve az geliyor, nasıl düzeltebilirim bunu? Yeni Anakart: B450M S2H Kulaklık: Hyper X Cloud 2 Genişletmek için tıkla... Jak girişlerini anakart dan mı kullanıyorsunuz yoksa kasanızın önün de bulunan Jak girişlerinden mi? Artı 0 Eksi
plexies dedi: Merhabalar dizüstü bilgisayarımdan masaüstüne geçtim. Yeni bilgisayarda sesim çok kötü ve az geliyor, nasıl düzeltebilirim bunu? Yeni Anakart: B450M S2H Kulaklık: Hyper X Cloud 2 Genişletmek için tıkla... Jak girişlerini anakart dan mı kullanıyorsunuz yoksa kasanızın önün de bulunan Jak girişlerinden mi?
KS KS P plexies Kilopat Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 413 25 Mayıs 2019 #3 xBuLuTx dedi: Jak girişlerini anakart dan mı kullanıyorsunuz yoksa kasanızın önün de bulunan Jak girişlerinden mi? Genişletmek için tıkla... Kulaklıkla birlikte gelen ses kartına jakı takıp USB 2.0 yada 3.0 yere takıyorum. Artı 0 Eksi
xBuLuTx dedi: Jak girişlerini anakart dan mı kullanıyorsunuz yoksa kasanızın önün de bulunan Jak girişlerinden mi? Genişletmek için tıkla... Kulaklıkla birlikte gelen ses kartına jakı takıp USB 2.0 yada 3.0 yere takıyorum.
xBuLuTx Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 2.306 Çözümler 9 Yer El Celler de Can Roca Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2019 #4 plexies dedi: Kulaklıkla birlikte gelen ses kartına jakı takıp USB 2.0 yada 3.0 yere takıyorum. Genişletmek için tıkla... Usb 2.0 ise taktığınız 3.0'a takmayın. Gigabyte sitesinden anakartına uyumlu ses driverlerini ve ses kontrolcü programı indirerek elle ayar yapabilirsin. Artı 0 Eksi
plexies dedi: Kulaklıkla birlikte gelen ses kartına jakı takıp USB 2.0 yada 3.0 yere takıyorum. Genişletmek için tıkla... Usb 2.0 ise taktığınız 3.0'a takmayın. Gigabyte sitesinden anakartına uyumlu ses driverlerini ve ses kontrolcü programı indirerek elle ayar yapabilirsin.