HyperX Cloud 2 Sessizde Ses Gelme Sorunu

9Tails

Hectopat
Makaleler
1
Merhabalar, hyperx cloud 2 oyuncu kulaklığını kullanıyorum fakat sesi kıstığımda yani windowsta 0'a çektiğimde kulaklıktan gene de ses geliyor. Çok az ve cızırtılı gibi oluyor bu ses ama duyulabilir derecede. Recep abi de bu kulaklığın incelemesini yaptığından yardımcı olabilir diye düşündüm tabii sizler de biliyorsanız şimdiden teşekkürler yardımlarınız için. @Recep Baltaş @Ali Güngör

Msi ge60 2oe kullanıyorum laptop olarak. Ses kartı olarak da kulaklık ile gelen aparatı kullanıyorum jaktan usb'ye döndüren aleti. Birde mute tuşuna direk basınca ses gelmiyor fakat sesi azaltarak sıfıra çekince ses geliyor dediğim gibi çok az ama cızırtılı bir şekilde. Enteresan bir durum.

Birkaç yıldır farklı ses aygıtlarıyla yaşanan bir ilginçlik, sesi sonuna kadar kısarsınız ama hala ses gelir, sadece Mute işe yarar. Evrensel bir çözümü çıkarsa ya da altındaki teknik sebebe denk gelirsek mutlaka paylaşırız. Buna kafası takılan kullanıcıların bir kısmı ses sürücülerini güncellediğinde ortadan kalktığını görüyor, herkeste işe yaramasa da (Yazılım sürüm farkları) denemeniz faydalıdır. Özetle kulaklığa has bir durum değil, incelemede de bilgisayara takıp kullanırken, Realtek ses yongası kullanan sistemde dahi benzer bir durumla karşılaşmadık. Ancak farklı bilgisayarlarda, kulaklıklarda daha önce ben de yaşamıştım, sürücü güncellemesi ile ortadan kalkmıştı.

Teşekkür ederim Ali abi sürücü güncellemeyi deneyeceğim. Zaten kulaklığın bir yazılımı yok laptopunkini güncellerim.

Ali abi keşke çözebilsem şu sorunu bir anda başladı. Driver CloudII_FW_Update_0005.exe yükselttim reset attım düzelmedi aynı işlemi 10 kere denedim. Usb'yi anakarta taktım yine aynı cızırtı hışırtı devam etmekte. Önceki sürümüne çevirmek istiyorum nasıl yapacağımı bilmiyorum garantisi için telefonla aradım 20 gün dediler oyuncu için 20 gün kulaklıksız çok zor abi bilirsin. Sevgiler saygılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…