HyperX Cloud 2 sonrası kulaklık önerisi

Berkc98

Kilopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Metalurji Malzeme Mühendisi
Arkadaşlar merhaba tam 5 yıl önce yeni çıktığında bir hevesle HyperX Cloud 2 satın almıştım öncelikle cihaz sorunsuz çalışıyor zaten çok az kullandım fakat sorun şurada ki ben bu kulaklığı kutusuna koydum ve 3 yıl falan kutuda durdu öyle hiç kullanılmadan taşınma esnasında da ses kartını kaybetmişim nasıl nereden temin edeceğimi de bulamıyorum ve kulaklık kozmetik olarak acayip yıpranmış deri olan pedleri kafa süngeri falan acayip bir hal almış yani sanırsınız kulaklık savaştan çıkmış bu sebeple yeni bir kulaklık almak istiyorum ama bu kulaklığın sesi kalitesi falan da bana müthiş geliyor. Yeni alacağım kulaklıkta bütçem en fazla 2K civarlarında olacak yani elimdeki kulaklığın güncel fiyatının ortalama yarısı kadar, sorum şu ki HyperX Cloud 2'den sonra 2K bandında alacağım kulaklık beni tatmin eder mi yoksa kozmetiğini vs. önemsemeyip bir şekilde ses kartı temin edip kullanmaya devam mı etmeliyim?
Bir başka ihtimal ise gerçekten çok başarılı bir kulaklık öneriniz vardır içime siner daha üst fiyatlara çıkabilirim ama son tercihim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eder. Ikinci el G PRO X Wireless alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…