R Regxot Centipat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #1 Sürücüyü yüklemek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum ve mikrofon çalışmıyor. Sanırım sürücüden dolayı.
Sürücüyü yüklemek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum ve mikrofon çalışmıyor. Sanırım sürücüden dolayı.
Berkay Kiraz Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.321 Makaleler 10 Çözümler 35 Yer Afyon 4 Nisan 2023 #2 Microsoft Store'de HyperX NGENUITY diye uygulama var. Onu indir. Artı 0 Eksi
KS KS R Regxot Centipat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #3 Berkay Kiraz dedi: Microsoft Store'de HyperX NGENUITY diye uygulama var. Onu indir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Berkay Kiraz dedi: Microsoft Store'de HyperX NGENUITY diye uygulama var. Onu indir. Genişletmek için tıkla... Hocam girdim ama nasıl yükleyeceğim? Son düzenleme: 4 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
Berkay Kiraz dedi: Microsoft Store'de HyperX NGENUITY diye uygulama var. Onu indir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Berkay Kiraz dedi: Microsoft Store'de HyperX NGENUITY diye uygulama var. Onu indir. Genişletmek için tıkla... Hocam girdim ama nasıl yükleyeceğim?
Berkay Kiraz Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.321 Makaleler 10 Çözümler 35 Yer Afyon 4 Nisan 2023 #4 Regxot dedi: Hocam girdim ama nasıl yükleyeceğim? Genişletmek için tıkla... HyperX Cloud II için sürücü mevcut değilmiş hocam. Ben de baktım az önce. Artı 0 Eksi
Regxot dedi: Hocam girdim ama nasıl yükleyeceğim? Genişletmek için tıkla... HyperX Cloud II için sürücü mevcut değilmiş hocam. Ben de baktım az önce.
KS KS R Regxot Centipat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #5 Berkay Kiraz dedi: HyperX Cloud II için sürücü mevcut değilmiş hocam. Ben de baktım az önce. Genişletmek için tıkla... Yine de teşekkürler 4 5 bira içtim kafa iyi oldu 1.5 saattir uğraşıyorum neredeyse deliğe tam girmemiş hocam Artı 0 Eksi
Berkay Kiraz dedi: HyperX Cloud II için sürücü mevcut değilmiş hocam. Ben de baktım az önce. Genişletmek için tıkla... Yine de teşekkürler 4 5 bira içtim kafa iyi oldu 1.5 saattir uğraşıyorum neredeyse deliğe tam girmemiş hocam
Berkay Kiraz Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.321 Makaleler 10 Çözümler 35 Yer Afyon 4 Nisan 2023 #6 Regxot dedi: Yine de teşekkürler 4 5 bira içtim kafa iyi oldu 1.5 saattir uğraşıyorum neredeyse deliğe tam girmemiş hocam Genişletmek için tıkla... Neyse çözmüşsünüz en azından . Artı 0 Eksi
Regxot dedi: Yine de teşekkürler 4 5 bira içtim kafa iyi oldu 1.5 saattir uğraşıyorum neredeyse deliğe tam girmemiş hocam Genişletmek için tıkla... Neyse çözmüşsünüz en azından .
KS KS R Regxot Centipat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #7 Berkay Kiraz dedi: Neyse çözmüşsünüz en azından . Genişletmek için tıkla... Tekrardan teşekkürler ☺ Artı 0 Eksi