cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #11 Gjea dedi: Bende itopyadan aldım hocam. Hangi iletişim kanallarını kullandın acaba? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerinin numarasını kullandım. Mail'e asla bakmiyorlar.
Gjea dedi: Bende itopyadan aldım hocam. Hangi iletişim kanallarını kullandın acaba? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerinin numarasını kullandım. Mail'e asla bakmiyorlar.
Gjea Centipat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 380 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #12 cumali_032 dedi: Müşteri hizmetlerinin numarasını kullandım. Mail'e asla bakmiyorlar. Genişletmek için tıkla... Aradım hocam da itopya bizlik birşey değil dedi servise endeks bilişime gönderin diyip işin içinden çıktı
cumali_032 dedi: Müşteri hizmetlerinin numarasını kullandım. Mail'e asla bakmiyorlar. Genişletmek için tıkla... Aradım hocam da itopya bizlik birşey değil dedi servise endeks bilişime gönderin diyip işin içinden çıktı