Sizce hangisini almalıyım, Razer Kraken TE düşünüyordum ama uzun vadede pedleri yırtılabilir, yedek kulak pedleri satılmıyor diye biliyorum. Arctis 7 alacaktım ama bütçeyi toparlayamadım.
En ucuz Razer Kraken Tournament Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Kraken Tournament Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah özelliklerini incele, 3.957,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Razer Kraken Tournament Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Kraken Tournament Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah özelliklerini incele, 3.957,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!
İmkan varsa Blackshark V2 almanızı öneririm çok daha iyi bir kulaklıktır. İki Razer kulaklığını da kullandım. Rahatlık ve nötr ses açısından çok daha öndedir. İkinci el bulamayabilirsiniz yeni çıktığından dolayı. Ultimate bakabilirsiniz bir de.