HyperX Cloud 2 vs BlackShark V2 X

barex52

Centipat
Daha fazla  
HyperX Cloud 2 (2300)

BlackShark V2 X (2K)

Dizüstü kullanıyorum ses kartı falan nasıldır bilmiyorum.

İyi bir şey alıp 3 5 sene götürsün istiyorum zırt pırt uğraşmak istemiyorum diğer ürünler ile.

HyperX

Şu an kulağımda olan HyperX marka kulaklığı yaklaşık 7 senedir kullanıyorum ve kulalık pedleri dışında hiçbir şeyi değiştirmedim.

İkisi de fiyatına değmez.

Tam öneriyordum hocam. Kulaklık şu an 2K TL'de ve konu sahibinin bahsettiği iki modelden de iyi alabilirsiniz.

Sadece başlıktaki kulaklıklar arasından seçim yapacaksanız Cloud 2 ama dışına çıkabilirim derseniz ben de 2000 TL'ye HS80 öneririm.

Blackshark V2 X modelini yaklaşık 1 ay önce aldım ve kullanıyorum. Genel olarak memnunun. Kulakları pedin içine alıyor üzerinde durmuyor. Bu benim için güzel bir özellik, bilmiyorum diğerlerinde böyle mi bende çok araştırdım ama 1800₺ indirim ile aldım.

Tam bir ürüne karar veriyorum başka bir şey çıkıyor hocam bilemedim

Tam bir ürüne karar veriyorum başka bir şey çıkıyor hocam bilemedim

Sadece başlıktaki kulaklıklar arasından seçim yapacaksanız Cloud 2 ama dışına çıkabilirim derseniz ben de 2000 TL'ye HS80 öneririm.

Hep Wireless inceleme videoları var ürünün

BlackShark V2 X 2 aydır kullanıyorum Discord'da seslide iken izledigim videoların bütün sesleri karşıya iletiyor. Ben tavsiye etmiyorum o kulaklıgı.

BlackShark V2 X 2 aydır kullanıyorum Discord'da seslide iken izledigim videoların bütün sesleri karşıya iletiyor. Ben tavsiye etmiyorum o kulaklıgı.

HS80 alacağım sanırım ama kumaş rahat olur mu onu bilemedim

2000 olan alınmıyor maalesef web e düşer mi acaba?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…