HyperX Cloud 2 vs Cloud Alpha

lovetodrop

Megapat
Daha fazla  
Geçenlerde aldığım Arctis 5 kulaklıgı sorunlu oldugu için iade ettim ve bir daha kulaklık almaya karar verdim. Başlıkta yazdığım gibi hangisini almalıyım. Neden?

Cloud 2 ses kartı ile geliyor fakat Cloud Alpha ses kartı olmadan geliyor. Eğer güzel bir ses kartınız varsa ya da anakartınızın ses kartı güzel ise Alpha öneririm.

Mesela ben Gigabyte Z170x Gaming 7 kullanıyorum. İçinde dahili olarak Sound Blaster ses kartı var. O yüzden Cloud Alpha almayı planlıyorum.

Cloud 2 ses kartı ile geliyor fakat Cloud Alpha ses kartı olmadan geliyor. Eğer güzel bir ses kartınız varsa ya da anakartınızın ses kartı güzel ise Alpha öneririm.

Mesela ben Gigabyte Z170x Gaming 7 kullanıyorum. İçinde dahili olarak Sound Blaster ses kartı var. O yüzden Cloud Alpha almayı planlıyorum.
Hocam iyi akşamlar, bende bu 2 kulaklık arasında kaldım ve 7.1 in oyunlarda kullanılmadığını öğrendim, anakart modelim MSİ A320M Pro VH-PLUS ses yongasının kaliteli olduğunu söylediler ama anlıyorsanız bi bakabilir misiniz? Ona göre cloud alpha alacağım 7.1 kullanmayacağım için.

Zaten 7.1 kullanmayacaksanız Cloud Alpha öneririm. Bir de Sennheiser GSP 300 öneriyorlar sizin bütçenize. Bu ikisinden birini tercih edebilirsiniz. :)

Zaten 7.1 kullanmayacaksanız Cloud Alpha öneririm. Bir de Sennheiser GSP 300 öneriyorlar sizin bütçenize. Bu ikisinden birini tercih edebilirsiniz. :)
7.1 olayına ne diyorsunuz peki hocam? Yayıncılar ve pro oyuncular kullanmıyor ve tavsiye etmiyorlar, oyunlarda sesler karışıyormuş, ona göre stereo kulaklık alacağım :)

Tamamen çöp bir teknoloji leş gibi sese fazladan para ödemenize gerek yok. Cloud 2 alsanız bile stereo kullanmanızı öneririm.
O zaman cloud 2 almanın bir mantığı yok, cloud alpha almak daha mantıklı, birde anakartım MSI A320M PRO VH-PLUS ses yongası kalitesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Cloud alpha ile verimli bir ses alabilir miyim?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı