M M4RSS Centipat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #1 Kulaklık alcam fakat HyperX Cloud 2 mi almalıyım yoksa HyperX Cloud 3 DTS X, daha ucuz fiyatta hangisini almalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2025
Kulaklık alcam fakat HyperX Cloud 2 mi almalıyım yoksa HyperX Cloud 3 DTS X, daha ucuz fiyatta hangisini almalıyım?
Akira.exe Hectopat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 2.324 Çözümler 71 9 Şubat 2025 #2 Cloud 3 tabi ki de. Cloud 2 eski ve az stokta olduğu için pahalı. Cloud 3 daha iyi.
LockDownTR Megapat Katılım 6 Mart 2016 Mesajlar 754 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fizyoterapist-EGM 9 Şubat 2025 #3 M4RSS dedi: Kulaklık alacağım fakat HyperX Cloud 2 mi almalıyım yoksa HyperX Cloud 3 DTS X, daha ucuz fiyatta hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam iki kulaklığı kullandım ben FPS oyunları için Cloud 2 tavsiye ederim, eğer almak isterseniz bana yorum bırakın arkadaşımda samanlıktan çıkma sıfır Cloud 2 var bayağı uygun alırız, ben Cloud Alpha Wireless aldım yoksa çökecektim. İyi Sosyaller.
M4RSS dedi: Kulaklık alacağım fakat HyperX Cloud 2 mi almalıyım yoksa HyperX Cloud 3 DTS X, daha ucuz fiyatta hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam iki kulaklığı kullandım ben FPS oyunları için Cloud 2 tavsiye ederim, eğer almak isterseniz bana yorum bırakın arkadaşımda samanlıktan çıkma sıfır Cloud 2 var bayağı uygun alırız, ben Cloud Alpha Wireless aldım yoksa çökecektim. İyi Sosyaller.
M M4RSS Centipat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #4 Eminsin ben FPS oyunları bir de mikrofon kalitesi yüksek bir şey almak istiyorum diğer arkadaşta Cloud 3 tavsiye etmiş
Eminsin ben FPS oyunları bir de mikrofon kalitesi yüksek bir şey almak istiyorum diğer arkadaşta Cloud 3 tavsiye etmiş