HyperX Cloud 2 vs HyperX Cloud 3

Bütçe
2400TL

Astro

Hectopat
Yer
Akhisar
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba herkese iyi sosyaller öncellikle, HyperX Cloud 2 almayı düşünüyorum kulaklığı müzik ve çoğunlukla CS2 oynamak için kullanacağım. Sizce HyperX Cloud 3 için 1000TL daha fazla vermeye değer mi? Başka bir marka önerisi istemiyorum sadece ikisi arasında kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Cloud 2 müzik ve oyunda gayet başarılı bence özellikle CS'de kullanıyorum gayet memnunum. Cloud 3'ü arkadaşımda denedim çok bir fark hissedemedim tabii uzun süre kullananıp yorum yapmak daha doğru.

Cloud 2 müzik ve oyunda gayet başarılı bence özellikle CS'de kullanıyorum gayet memnunum. Cloud 3'ü arkadaşımda denedim çok bir fark hissedemedim tabii uzun süre kullananıp yorum yapmak daha doğru.

Peki ses yüksekliği nasıl Cloud 2'nin ve mikrofonunda bir sıkıntı yaşadınız mı? Bazı forumlarda mikrofonun kötü olduğundan bahsedilmiş aşırı önemli değil de zaten Discord üzerinde kullanmayı düşünyorum, aslında biraz içimi rahatlatmak için açtım konuyuda bende Cloud 2'yi tercih edeceğim sanırım. Eksi yönleri var mı?

Peki ses yüksekliği nasıl Cloud 2'nin ve mikrofonunda bir sıkıntı yaşadınız mı? Bazı forumlarda mikrofonun kötü olduğundan bahsedilmiş aşırı önemli değil de zaten Discord üzerinde kullanmayı düşünyorum, aslında biraz içimi rahatlatmak için açtım konuyuda bende Cloud 2'yi tercih edeceğim sanırım. Eksi yönleri var mı?

Ses yüksekliği güzel mikrofonu da DC ve oyun içi konuşmaya yeterli geliyor bozuk çıkarmıyor sesi.

Mikrofonunu kullanmadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı