HyperX Cloud 2 vs HyperX Cloud Alpha

Berkay T

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel i5-13400F
MSI RTX 3080 Gaming Z Trio 10G LHR
Asus PRIME H610M-A D4
Corsair Vengeance RGB RS 16 GB (2x8) DDR4 3200 MHz CL16
Kingston NV2 SNV2S/500G PCI-Express 4.0 500 GB M.2 SSD
NZXT C750 Bronze
Phanteks Eclipse P360A Kasa
Meslek
FEF Matematik
Şu anda Gamepower Medusa kullanmaktayım ve HyperX Cloud modellerinden birini almayı düşünüyorum. Aklımda Alpha var ama aralarındaki tam fark nedir? Alpha da dahili ses kartı yok mu? Anakartımın ses kartı yeterli olur mu yoksa ekstradan ses kartı gerekir mi? Anakartım ASUS EX-H410M-V3. bu arada merak eden varsa kulaklığımdan gerçekten memnunum ama daha önce hiç orta-üst düzey kulaklık kullanmadım.

Elindeki anakartın ses yongası iyi değil. Cloud Alpha alırsan bir miktar performans kaybı yaşayabilirsin ses yongasından ötürü. Cloud II'yi de o fiyata önermiyorum. Bütçeniz varsa BlackShark V2 alın. USB olduğu için kayıp yaşamazsınız. Kalite olarak da Cloud Alpha ile aynı.

Bu arada Cloud Alpha, Cloud II'nin üst modeli.

İndirimlerde 1000'e düşüyor.

Anakartında bulunan ses kartı kötü. Bu nedenle Cloud Alpha alırsan üzülürsün. Cloud 2'de o fiyata alınmaz.
Bunu alman daha mantıklı. Cloud 2'den daha fazla hak ediyor fiyatını.

Son düzenleme:
Razer Blackshark V2 müzikte, konforda ve oyunda ses kasmada bahsedilen iki kulaklıktan da iyi. Yazılımında ses ve mikrofon için bir sürü ayar mevcut. Oyununa göre ve müziğe göre profiller oluşturarak çok daha verimli kullanabilirsiniz.
Kablosuz olanını kullanıyorum. Yazılım ve seste aynılar. İncelemem fikir verir belki:

Bahsettiğiniz kulaklığı 1000 TL civarında bulursam alacağım aklıma yattı lakin alternatif olarak 700 TL - 900 TL bandında başka önerileriniz var mı?

Bahsettiğiniz kulaklığı 1000 TL civarında bulursam alacağım aklıma yattı lakin alternatif olarak 700 TL - 900 TL bandında başka önerileriniz var mı?
Kablosuz istersen yine indirimlerde Corsair Void Elite Wireless 929 TL'ye düşüyor.

Razer BlackShark V2 müzikte, konforda ve oyunda ses kasmada bahsedilen iki kulaklıktan da iyi. Yazılımında ses ve mikrofon için bir sürü ayar mevcut. Oyununa göre ve müziğe göre profiller oluşturarak çok daha verimli kullanabilirsiniz.
Kablosuz olanını kullanıyorum. Yazılım ve seste aynılar. İncelemem fikir verir belki:

Bu arada bahsettiğiniz model ile kablolu model arasında ki tek fark kablolu olması mı yoksa başka farklarda var mı?

Bu arada bahsettiğiniz model ile kablolu model arasında ki tek fark kablolu olması mı yoksa başka farklarda var mı?
Temel fark kablolu ve kablosuz olmaları. Gerisi birbirine yakın özellikler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı