HyperX Cloud 2 vs HyperX Cloud Alpha

akmuse

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır oyun için iyi kulaklık bakınıyorum. En fazla verebileceğim bütçe çerçevesinde Razer, Corsair ve HyperX arasında kaldım. Performans kadar görüntünün de benim için önemli olduğu kadar her ne kadar RGB aydınlatmaya yer vermeselerde HyperX Cloud Alpha white Edition’ı çok ilgimi çekti fakat Cloud 2 daha çok öneriliyor. Özelliklerine baktığımda Cloud 2 7.1 sanala sahipken Cloud Alpha stereo'ya sahip fakat Cloud Alpha’nın frekans aralığı daha geniş. Hangisi daha iyi? Bu arada mikrofonu da bir o kadar önemli benim için ve her türden oyun oynamaya çalışsam da en çok oynadığım oyun CS:GO ve Apex, PUBG yani ses kasmak benim için bir hayli önemli.

Bir de Razer Kraken Pro V2 ve Corsair Void Pro arasında kaldığım diğer markaların kulaklıkları, bunlar iyi derseniz bunlara yönelebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
7.1 olayı yalan. Ses kalitesi ve teknik özellik olarak daha iyi.

Evet bu kulaklıklardaki 7.1’ler sanal, gerçek 7.1 deneyimi değil fakat illa ki stereodan farkları vardır diye düşünüyorum yoksa böyle bir başlıkta ürün çıkarmazlardı herhalde. Hangisi için ses kalitesi ve teknik özellik olarak daha iyi dediniz acaba? Cevabın içinde teşekkürler bu arada.

Evet bu kulaklıklardaki 7.1’ler sanal, gerçek 7.1 deneyimi değil fakat illa ki stereodan farkları vardır diye düşünüyorum yoksa böyle bir başlıkta ürün çıkarmazlardı herhalde. Hangisi için ses kalitesi ve teknik özellik olarak daha iyi dediniz acaba? Cevabın içinde teşekkürler bu arada.
Alpha her yönden daha üstün, 7.1 sadece pazarlama tekniği. Benim AB350 anakartımın realtek kodeği bile yapabiliyor 7.1 hiç bir olayı yok.

Ben Cloud Alpha kullanıyorum ve gayet memnunum istediğinizi sorabilirsiniz.
Bende alphayı istiyorum hele ki beyaz editionu çok hoşuma gitti ama hyperx cloud 2 oyunlar için daha çok önerilince kafam karışmıştı sağolun cevaplarınız için. Hangi oyunları oynuyorsun ben daha çok ses kasmalık fps oyunlarını oynuyorum performans iyi mi? Birde alphada çift kanal özelliği diye bir şey gelmiş galiba kendini hissettiriyor mu kendini o fiyattaki oyuncu kulaklarına göre? Birde son olarak tamam alpha cloud 2den iyi dedik peki Razer Kraken Pro v2 (araştırmalarımda kulaklık ve uygulaması çok iyiydi.) ve Corsair Void Pro (dolby 7.1) hakkında ne söylebilirsiniz?

Bende alphayı istiyorum hele ki beyaz editionu çok hoşuma gitti ama hyperx cloud 2 oyunlar için daha çok önerilince kafam karışmıştı sağolun cevaplarınız için. Hangi oyunları oynuyorsun ben daha çok ses kasmalık fps oyunlarını oynuyorum performans iyi mi? Birde alphada çift kanal özelliği diye bir şey gelmiş galiba kendini hissettiriyor mu kendini o fiyattaki oyuncu kulaklarına göre? Birde son olarak tamam alpha cloud 2den iyi dedik peki Razer Kraken Pro v2 (araştırmalarımda kulaklık ve uygulaması çok iyiydi.) ve Corsair Void Pro (dolby 7.1) hakkında ne söylebilirsiniz?
Öncelikle bende FPS oyunları oynuyorum ve sesleri gayet güzel ve net veriyor bunun yanında müzik kalitesi de fena değil baslar tok hissettiriyor ama sesi biraz açmanız lazım onun için diğer yazdığınız kulaklıklara gelecek olursak ikisini de kullanmadım ve ses kalitelerini bilmiyorum fakat okuduğum incelemelere göre Alpha nın Void Pro dan iyi olduğunu söylüyor ikisini de kullanan insanlar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı