HyperX Cloud Revolver S Gaming Kulaklık HX-HSCRS-GM/EE : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
www.amazon.com.tr
Buradaki kulaklık ile Cloud 2'yi karşılaştrabilir miyiz? Hangisini önerirsiniz? Normalde bu daha pahalıymış ama şu an fiyat farkı yok. 2'sinde de indirim beklemeli miyim? Şu an 2'si de 850-900 bandında.
HyperX Cloud Revolver S Gaming Kulaklık HX-HSCRS-GM/EE : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
www.amazon.com.tr
Buradaki kulaklık ile Cloud 2'yi karşılaştrabilir miyiz? Hangisini önerirsiniz? Normalde bu daha pahalıymış ama şu an fiyat farkı yok. 2'sinde de indirim beklemeli miyim? Şu an 2'si de 850-900 bandında.
Hocam trendyolda ürün 846 tlye satılıyor, Kingston HyperX Revolver S Gaming (Oyuncu) Kulaklık HX-HSCRS-GM/EE | Trendyol
Ben de aynı karşılaştırmada takılı kaldım. Cloud 2 savunucuları belki revolver s daha iyi olsa bile ölümüne onu savunuyor ancak birçok kişi de revolver s daha iyi diyor çözemedim hangisi daha iyi uygun.
Bu arada aynı sorundan ben de muzdaribim Cloud 2 ve revolver s arasında kaldım, İtopya'da Arctis 5 900 TL olarak gösteriliyor ancak stoğu bitmiş onu da tercih edebilirdim de bilemedim şu an aklımda sadece bu 2 model var ve ikisini de savunanlar ölümüne savunuyor diğerini kötülüyor falan bilemedim.