HyperX Cloud 2 vs Logitech G435 Wireless

basrihasan

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle iyi Sosyaller arkadaşlar. Yaklaşık 6 aydır HyperX Cloud 2 kullanıyorum ve memnunumda ama kablolu olduğu için canımı sıkıyor yaklaşık 3-4 ay önce faremi de kablosuza geçirdim ve aşırı rahatladım. Konuya gelecek olursam kablosuz kulaklık arayışındayım ama bunu kendi kulaklığımı satmadan yapamam sizce kendi kulaklığımı satıp G435’e geçmeli miyim? Kulaklığı kullanma amacım oyun oynamak masaüstü bilgisayarımda genellikle vlaorant ve LoL oynayıp ekstradan yayın yapıyorum oyunlarda rankım yüksek ama profesyonellik gibi bir düşüncem yok. Sizce ne yapmalıyım?

Çok kez kablosuz ürünler kullandım. Bu kablosuz ürünler ne gibi bir rahatlık sağlıyor hala anlamış değilim, kablosuz olunca ne oluyor olmayınca ne oluyor, hiç anlamıyorum gerçekten. Ben hiç kablolu ürünümde sıkıntı yaşamıyorum ya da beni kısıtlamıyor. Elinizdekini kullanın derim ben.

Hocam kabloları sürekli dolaşıyor bazen uzun geliyor bazen kısa mouse içinse kablo sürekli takılıyordu dediğim gibi birazcık rahatlığa önem veriyorum sadece.

Blackshark v2 Pro.
hocam kulaklık 3.5k bandında benim söylediğim kulaklıkların sıfır piyasası max 1.5k

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı