HyperX Cloud 2 vs Razer BlackShark V2 X vs Corsair Void Elite

Umutyuu

Decapat
Daha fazla  
HyperX clod 2
Razer BlackShark V2 X
Corsair Void Elite.
Arkadaşlar bugün 3'ünden birini sipariş vereceğim bilgili insanlar yorum yapsın hangisini almalıyım?

Arctis 5 ve Cloud 2 arasında kalıp chatmix olayı için Arctis aldığım için pişmanım
2side iyi kulaklıklar fakat Cloud 2 ayrı düzeyde.

Dip ses çözümü basit sesi yüzde 70 ya da altı yaparsanız gidiyor oda kulaklıkla alakalı değil ses kartıyla alakalı jak ile kullanırsanız dip ses vesaire olmaz.

Ses kartını kullanmayacaksa neden alıyor?
Benim arkadaşımda var kullanmıştım bir süre dip ses olayı olmamıştı.

Dip ses çözümü basit sesi yüzde 70 ya da altı yaparsanız gidiyor oda kulaklıkla alakalı değil ses kartıyla alakalı jak ile kullanırsanız dip ses vesaire olmaz.
Peki reisim alphamı alip clod 2 mi alpha dahabiyi diyolar

Ses kartını kullanmayacaksa neden alıyor?
Benim arkadaşımda var kullanmıştım bir süre dip ses olayı olmamıştı.
Asus tuf gaming b 550 wifi plus anakartin var

Peki reisim alphamı alip clod 2 mi Alpha dahabiyi diyorlar.

Kanka anlayamadığım nedediğini ama alphamı daha iyi Cloud 2 mi demişsin sanırım düz Alpha'nın Cloud 2'den tek artısı çift hoparlör kullanması yani onun 7.1'i gerçekten çok iyi ve bir eksisi daha var onda ses kartı yok ama Cloud 2 de var fakat Cloud Alpha S alırsan hem ses kartı gelir hem de Cloud 2'den daha iyi olur sıralama şu şekilde Cloud Alpha S > Cloud 2 > Cloud Alpha

Kanka anlayamadığım nedediğini ama alphamı daha iyi Cloud 2 mi demişsin sanırım düz Alpha'nın Cloud 2'den tek artısı çift hoparlör kullanması yani onun 7.1'i gerçekten çok iyi ve bir eksisi daha var onda ses kartı yok ama Cloud 2 de var fakat Cloud Alpha S alırsan hem ses kartı gelir hem de Cloud 2'den daha iyi olur sıralama şu şekilde Cloud Alpha S > Cloud 2 > Cloud Alpha

Senin bana kesinlikle şunu almalısın dedigin kulaklık hangisi Valorant'ta oynuyorum mesela çok ve muzikde dinlemek istiyorum bass aşırı seviyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı