HyperX Cloud 2 vs Razer BlackShark V2 X vs Corsair Void Elite

Senin bana kesinlikle şunu almalısın dedigin kulaklık hangisi Valorant'ta oynuyorum mesela çok ve muzikde dinlemek istiyorum bass aşırı seviyorum.

Müzik dinlemek için istiyorsan alma.
Müzik kulaklıkları var.
Ama oyunumu iyi oynayayım ve arada müzikte dinleyeyim diyorsan al.
Oyun üzerine olduğu için müzik için çok artıları olmaz. Beats gibi

Cloud Alpha alacaksa anakart önemli çünkü jak ile takınca anakartın ses kartını kullanıyor ve anakartı güzel arkadaşın.

Dip sesin sorunu için demiştim.

Senin bana kesinlikle şunu almalısın dedigin kulaklık hangisi Valorant'ta oynuyorum mesela çok ve muzikde dinlemek istiyorum bass aşırı seviyorum.

Hocam Cloud 2 öneririm FPS oyunlarında çok başarılı zaten çoğu profesyonel oyuncular Cloud 2 kullanıyor müzik konusundada yeterli ama profesyonel bir dinliyiciysen yeterli olmaz.

Cloud Alpha alacaksa anakart önemli çünkü jak ile takınca anakartın ses kartını kullanıyor ve anakartı güzel arkadaşın.

Ben cok yabanciyim bu kulaklıklara hoparlör kullanmis biriyim hep ama FPS oyunlarina başladım Valorant oynuyorum ve ses kasmak cok onemli o oyunda ama müzikde dinlemek istiyorum bütçem 1500 1600 zorlarim 2'ye cıkamam o yüzden sen bana HyperX clod 2 mi öneriyorsun.

Tamam Cloud 2 de ses kartında dip ses oluyor jakla takarsa olmaz çünkü anakartın ses kartını kullanıyor.

O bütçede herkes Cloud 2 önerir.
Normal oyun oynayacağım arkadaşlarımla takılacağım müzik dinleyeceğim diyorsan Arctis 5 kulaklığına bir bak derim.
Hem rahat hem de chatmix olayı sayesinde kullanımı kolaylaştırıyor.

Net Cloud 2 hocam pişman olmazsın kullanıyorum bende en ucuzu Amazon'da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…