HyperX Cloud 2 vs Sennheiser GSP 300

Story Master

Kilopat
Yer
Batman
Hangisi daha iyi? 2'sini de araştırdım ama testler ne kadar doğru bilmiyorum. 2 kulaklığı da kullananlar ve test edenler var mı? Ses kasmada hangisi daha iyi? GSP 300 kafama yattı ama test edip deneyenler varsa nasıldır? Başka marka önermeyin, bu 2 kulaklık arasında hangisi daha iyiyse onu alıcam, iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her 2 ürün de sizleri üzmez. İstediğinizi alabilirsiniz, hangisi daha iyidir bilemem birşey diyemem lakin sana gsp300 iyi gelir bana james donkey tamamen zevk meselesi. Ama illa ki bir cevap istiyor iseniz Gsp 300. Bu asla cloud 2 kötü olduğu anlamına gelmez.

1 Yıla yakındır cloud 2 kullanıyorum memnunum ama hangisi hoşuna giderse onu alabilirsin.

1 Yıla yakındır cloud 2 kullanıyorum memnunum ama hangisi hoşuna giderse onu alabilirsin.

Hocam hoşuma gitmesi için denemem lazım o yüzden öyle bir imkan yok cloud 2 de 7.1 var bi işe yaramıyor sanal 7.1 ler gibi kaliteli bir stereoya para vermek daha mantıklı yani GSP 300 e yüksek ihtimalde gsp 300 alacam ama görüşte önemlidir tabi eyw yinede

Eyw bende öyle düşünüyorum, stereosu cloud 2 ye göre daha iyi bariz bir şekilde, yabancı forumlardada GSP 300 diyorlar ,sanırsam GSP 300 de karar kılıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…