Doge Coin Decapat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 274 Yer Endor 18 Ağustos 2020 #11 Sağol valla gene sinirim bozulacaktı.
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.242 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 18 Ağustos 2020 #12 @Doge Coin -de/-da ayrı yazılacak, ban yiyebilirsin düzelt Yani görüntü benim için önemli ama herkes ben değil, birde bu tarafı var, bende takıntı oldu artık hoşuma gidiyor tercih ve zevk meselesi
@Doge Coin -de/-da ayrı yazılacak, ban yiyebilirsin düzelt Yani görüntü benim için önemli ama herkes ben değil, birde bu tarafı var, bende takıntı oldu artık hoşuma gidiyor tercih ve zevk meselesi
1 192809 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Aralık 2017 Mesajlar 4.402 Çözümler 25 18 Ağustos 2020 #13 G Pro arkadaşım kullanıyor ve memnun ama ince ses ayarı gerektirdiğini söylemişti.
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.242 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 18 Ağustos 2020 #14 ArslanbalaBörükan dedi: Hocam da ayrı, yanlış anlamayın ban yemeyin diye söylüyorum. Hemen raporluyorlar. Genişletmek için tıkla... Sizin yaptığınız da yanlış, yazım yanlışı olan mesajı alıntıladınız düzenleyin mesajı Ben kulaklık alacak olsam Corsair Void serisine bakarım
ArslanbalaBörükan dedi: Hocam da ayrı, yanlış anlamayın ban yemeyin diye söylüyorum. Hemen raporluyorlar. Genişletmek için tıkla... Sizin yaptığınız da yanlış, yazım yanlışı olan mesajı alıntıladınız düzenleyin mesajı Ben kulaklık alacak olsam Corsair Void serisine bakarım
ArslanbalaBörükan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.851 Çözümler 3 Yer Losgar 18 Ağustos 2020 #15 706143 dedi: Sizin yaptığınız da yanlış, yazım yanlışı olan mesajı alıntıladınız düzenleyin mesajı Ben kulaklık alacak olsam Corsair Void serisine bakarım Genişletmek için tıkla... Ahahah ben de yiyecektim düzelteyim.
706143 dedi: Sizin yaptığınız da yanlış, yazım yanlışı olan mesajı alıntıladınız düzenleyin mesajı Ben kulaklık alacak olsam Corsair Void serisine bakarım Genişletmek için tıkla... Ahahah ben de yiyecektim düzelteyim.
Doge Coin Decapat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 274 Yer Endor 18 Ağustos 2020 #16 Eheheh kısır döngüye gireceğiz. Aklıma bu video geldi : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Eheheh kısır döngüye gireceğiz. Aklıma bu video geldi : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
S srcn90 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2019 Mesajlar 3.829 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gümrük Muhafaza Memuru 18 Ağustos 2020 #17 706143 dedi: Forumdaki deneyimim ile HyperX Cloud 2 diyorum, birde kullanıcısı vardı onu da etiketleyeyim; @srcn90 Genişletmek için tıkla... Arkadaş hiç düşünmeden Cloud II alabilir o modeller arasından.
706143 dedi: Forumdaki deneyimim ile HyperX Cloud 2 diyorum, birde kullanıcısı vardı onu da etiketleyeyim; @srcn90 Genişletmek için tıkla... Arkadaş hiç düşünmeden Cloud II alabilir o modeller arasından.