hamzaoguz Decapat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #1 Kablolu Cloud 2 mi daha kaliteli yoksa steelsseries Arctis 1 Wireless mi? Önerileriniz varsa beklerim kulaklık alacağım.
Kablolu Cloud 2 mi daha kaliteli yoksa steelsseries Arctis 1 Wireless mi? Önerileriniz varsa beklerim kulaklık alacağım.
mar00n Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2017 Mesajlar 2.875 Çözümler 10 Yer İstanbul 9 Kasım 2023 #2 Cloud 2
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.730 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #3 Oncelikli olarak kablolu mu istiyorsun kablosuz mu? Buna karar vermen gerek. Cunku ergonomi, bazi kisiler icin ses kalitesinden daha onemli oluyor.
Oncelikli olarak kablolu mu istiyorsun kablosuz mu? Buna karar vermen gerek. Cunku ergonomi, bazi kisiler icin ses kalitesinden daha onemli oluyor.
hamzaoguz Decapat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #4 BerkayZ87 dedi: Oncelikli olarak kablolu mu istiyorsun kablosuz mu? Buna karar vermen gerek. Cunku ergonomi, bazi kisiler icin ses kalitesinden daha onemli oluyor. Genişletmek için tıkla... İnan hiç önemli değil yıllardır kablolu kullanıyorum değişiklik olması amaçlı kablosuz bir kulaklık tercihlerime ekledim fakat mikrofon kalitesi olsun ses kalitesi vs. teknik özellikleri ön planda tutuyorum.
BerkayZ87 dedi: Oncelikli olarak kablolu mu istiyorsun kablosuz mu? Buna karar vermen gerek. Cunku ergonomi, bazi kisiler icin ses kalitesinden daha onemli oluyor. Genişletmek için tıkla... İnan hiç önemli değil yıllardır kablolu kullanıyorum değişiklik olması amaçlı kablosuz bir kulaklık tercihlerime ekledim fakat mikrofon kalitesi olsun ses kalitesi vs. teknik özellikleri ön planda tutuyorum.