HyperX Cloud 2 vs SteelSeries Arctis 3 7.1 vs Corsair HS60 PRO

Bütçe
Maksimum 1000

FatihCh

Hectopat
Herkese iyi günler. Başlıkta da belirttiğim gibi bu (HyperX Cloud 2, SteelSeries Arctis 3 7.1 ve Corsair HS60 PRO) üç kulaklık arasında kaldım. Kulaklığı; Oyun oynamak, müzik dinlemek ve canlı derslerde kullanmak için alacağım. Yani biraz uzun süreli kullanacağım. Rahat olması ve 7.1 özelliği olması benim için önemli. Bu arada oynayacağım oyun CS:GO ve VALORANT. Eğer başka önerileriniz veya bu 3 kulaklıktan bazılarını kullananlar varsa yardımcı olabilir misiniz? Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim 🙂.

Herkese iyi günler. Başlıkta da belirttiğim gibi bu (HyperX Cloud 2, SteelSeries Arctis 3 7.1 ve Corsair HS60 Pro) üç kulaklık arasında kaldım. Kulaklığı; oyun oynamak, müzik dinlemek ve canlı derslerde kullanmak için alacağım. Yani biraz uzun süreli kullanacağım. Rahat olması ve 7.1 özelliği olması benim için önemli. Bu arada oynayacağım oyun CS:GO ve Valorant. Eğer başka önerileriniz veya bu 3 kulaklıktan bazılarını kullananlar varsa yardımcı olabilir misiniz? Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim 🙂.

Cloud 2. Ama o fiyata Void RGB öneririm.

Herkese iyi günler. Başlıkta da belirttiğim gibi bu (HyperX Cloud 2, SteelSeries Arctis 3 7.1 ve Corsair HS60 PRO) üç kulaklık arasında kaldım. Kulaklığı; Oyun oynamak, müzik dinlemek ve canlı derslerde kullanmak için alacağım. Yani biraz uzun süreli kullanacağım. Rahat olması ve 7.1 özelliği olması benim için önemli. Bu arada oynayacağım oyun CS:GO ve VALORANT. Eğer başka önerileriniz veya bu 3 kulaklıktan bazılarını kullananlar varsa yardımcı olabilir misiniz? Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim 🙂.
HyperX Cloud II seviyesine çıkabiliyorsanız Corsair Void RGB Elite önerebilirim.

Yaklaşık 1 aydır HyperX Cloud II kullanıyorum. Önceden logitech kullanıyordum. Tecrübemden şunu söyleyebilirim ki ses kalitesi, mic kalitesi ve konforu çok iyi. Saatlerce takıp sonrasında kafamda unuttuğum bile oldu yani o derece rahat. Diğerleri için bir şey diyemem çünkü kullanmadım hiç. Ama Cloud II parasını hak eden bir kulaklık.

Bende HyperX markasını UNLOST ile tanıdım onlar eskiden HyperX Cloud 2 kullanıyorlardı, kendi kendime derdim UNLOST o kadar saat yayın yapıyor herhalde rahat olmasa kullanmaz diye. Ama işte sonradan SteelSeries Arctis 3 7.1 geldi. Tasarımı da gayet şık. Corsair da bana bir tık ucuz geldi. Aslında bu üç kulaklık birbiri ile kapışabilecek güçte ama bu kulaklık 650 TL o yüzden yazdım Corsairi.
Olabilir ama siyahta hoştur özellikle beyaz sistem yapmıyorsanız ki yapmıyorsunuz galiba diğer kulaklıklara bakacak olursam .
Ben daha güzel bir bilgisayar alamadım kasanın rengi benim için önemli değil :(.
Arkadaşlar HyperX Cloud II almamı önerdiler. Bu şekilde de sorunum çözüldü.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı