furkan01119
Centipat
Daha fazla
Hocam biri 2015 yılında çıkan 1000TL'lik bir kulaklık diğeri 2021'de çıkan 3000TL'lik bir kulaklık. Bütçe yetiyorsa tabii ki Arctis 7 daha iyi olacaktır. Alacakken Arctis 7+ almak çok daha mantıklı olacaktır.Arkadaşlar oyun kulaklığı alacağım. FPS ses kasmam önemli, CS ve Valorant gibi oyunlarda ama daha önemlisi müzik dinlemeyi aşırı severim. İlk Rampage'in comfort 7.1 kulaklığı vardı başta idare ediyordu fakat sonra ses kalitesi giderek bozuldu memnun kalmadım zaten bu yüzden alacağım kulaklığın hem oyunda hem müzik dinlerken iyi olması ses kalitesinin yüksek olması ve ses yüksekliğinin yüksek olması benim için çok önemli. Önerebileceğiniz bir kulaklık var mı? @botstepz
Hocam biri 2015 yılında çıkan 1000TL'lik bir kulaklık diğeri 2021'de çıkan 3000TL'lik bir kulaklık. Bütçe yetiyorsa tabii ki Arctis 7 daha iyi olacaktır. Alacakken Arctis 7+ almak çok daha mantıklı olacaktır.
Ben olsaydım ikisinin yerine Corsair Void alırdım. Ben şu anda Corsair kullanıyorum gerek equalizer gerek rahatlık ve mikrofon olarak mükemmel bir şey pişman olmazsın bu arada Corsair kullanmaya başladıktan sonra diğer kulaklıklarda yeterli ve düzgün ses gelmediğini düşünmeye başladım hepsini kullandım bu arada.
Hocam HyperX Cloud 2 Wireless nasıl Logitech 3 k biraz fazla geldi :dLogitech G Pro X Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G Pro X Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G Pro X Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 6.423,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Genel anlamda her iki kulaklıktan da iyi ve 3K civarındaki en iyi Wireless oyuncu kulaklığı. Tavsiyem bunu tercih etmeniz.
Peki Cloud 2 Wireless.
Hocam ses kalitesi nasıl ses yükseldikçe hala temiz olması gerek bir de kulaklığın tam modeli nedir Void Elite mi link bırakırsan sevinirim.
Hocam HyperX Cloud 2 Wireless nasıl Logitech 3 k biraz fazla geldi :d
Peki Cloud 2 Wireless.
Hocam ses kalitesi nasıl ses yükseldikçe hala temiz olması gerek bir de kulaklığın tam modeli nedir Void Elite mi link bırakırsan sevinirim.
Diğer kulaklığı bilmem ama bende HyperX Cloud 2 var FPS oyunlarında ve müzik dinlemede işimi fazlasıyla görüyor.
Peki Cloud 2 Wireless.
Cloud 2 fena değil ama bütçeniz varken daha iyi alternatiflere bakın derim.
Bu modele de bakabilirsiniz.
CORSAIR HS80 Wireless Dolby Atmos RGB Siyah Gaming Kulaklik| ITOPYA.COM
CORSAIR HS80 Wireless Dolby Atmos RGB Siyah Gaming Kulaklik en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CA-9011235-EU ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com