N NecipCan999 Yoctopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #1 Selam dostlar, İki kulaklık arasında kaldım. Rica etsem yardımcı olabilir misiniz? Birincisi bu. İkincisi bu fakat ikincisini ikinci mağazada daha uygun olduğu için oradan alacağım. Evet sevgili dostlar. Var mı tavsiyeleriniz?
Selam dostlar, İki kulaklık arasında kaldım. Rica etsem yardımcı olabilir misiniz? Birincisi bu. İkincisi bu fakat ikincisini ikinci mağazada daha uygun olduğu için oradan alacağım. Evet sevgili dostlar. Var mı tavsiyeleriniz?
P PinkFloydx Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 199 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #2 Cloud 2.
Ejderay Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 9 3 Temmuz 2022 #3 HyperX Cloud 2 bende var gayet memnunum özellikle oyun için tavsiye ederim. SteelSeries Arctis 9 hakkında kullanmadıgım için bir şey söyleyemecegim
HyperX Cloud 2 bende var gayet memnunum özellikle oyun için tavsiye ederim. SteelSeries Arctis 9 hakkında kullanmadıgım için bir şey söyleyemecegim
Toxpox Megapat Katılım 24 Haziran 2015 Mesajlar 583 Makaleler 1 Çözümler 21 3 Temmuz 2022 #4 HyperX Cloud II Kablosuz Gaming Kulaklık 4P5K4AA Fiyatı ve Özellikleri HyperX Cloud II Kablosuz Gaming Kulaklık 4P5K4AA özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla! www.teknosa.com Teknosa'da 1900₺ Cloud II Wireless.
HyperX Cloud II Kablosuz Gaming Kulaklık 4P5K4AA Fiyatı ve Özellikleri HyperX Cloud II Kablosuz Gaming Kulaklık 4P5K4AA özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla! www.teknosa.com Teknosa'da 1900₺ Cloud II Wireless.
N NecipCan999 Yoctopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #5 Toxpox dedi: HyperX Cloud II Kablosuz Gaming Kulaklık 4P5K4AA Fiyatı ve Özellikleri HyperX Cloud II Kablosuz Gaming Kulaklık 4P5K4AA özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla! www.teknosa.com Teknosa'da 1900₺ Cloud II Wireless. Genişletmek için tıkla... sevgili dostum teknosadaki 7.1 desteklemiyor teknosaya kadar gittim kutusunda 7.1 ibaresi yok Düzenleme , Bu da olabilir aslın da ? baya kararsız kaldım.. Fakat bu kablolu tek eksi yanı o.. bana kablosuz lazım.. Son düzenleme: 3 Temmuz 2022
Toxpox dedi: HyperX Cloud II Kablosuz Gaming Kulaklık 4P5K4AA Fiyatı ve Özellikleri HyperX Cloud II Kablosuz Gaming Kulaklık 4P5K4AA özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla! www.teknosa.com Teknosa'da 1900₺ Cloud II Wireless. Genişletmek için tıkla... sevgili dostum teknosadaki 7.1 desteklemiyor teknosaya kadar gittim kutusunda 7.1 ibaresi yok Düzenleme , Bu da olabilir aslın da ? baya kararsız kaldım.. Fakat bu kablolu tek eksi yanı o.. bana kablosuz lazım..
Toxpox Megapat Katılım 24 Haziran 2015 Mesajlar 583 Makaleler 1 Çözümler 21 3 Temmuz 2022 #6 NecipCan999 dedi: sevgili dostum teknosadaki 7.1 desteklemiyor teknosaya kadar gittim kutusunda 7.1 ibaresi yok Genişletmek için tıkla... Güzel kardeşim Cloud 2 Wireless adlı sadece 1 ürün var. 7.1 olmayan versiyonu diye bir şey yok. Aynı ürünü paylaşmışsın. Ürün koduna bakarak da anlayabilirsin bunu. Ürün kodu: 4P5K4AA https://www.hp.com/us-en/shop/pdp/hyperx-cloud-ii-wireless-gaming-headset-(black-red)#techSpecs Düzenleme: İki farklı ürün kaydedilmiş. Emin olamadım, haklı olabilirsiniz ancak ürün kodunu arattığımda kendi sayfasında Surround 7.1 gözüküyor.
NecipCan999 dedi: sevgili dostum teknosadaki 7.1 desteklemiyor teknosaya kadar gittim kutusunda 7.1 ibaresi yok Genişletmek için tıkla... Güzel kardeşim Cloud 2 Wireless adlı sadece 1 ürün var. 7.1 olmayan versiyonu diye bir şey yok. Aynı ürünü paylaşmışsın. Ürün koduna bakarak da anlayabilirsin bunu. Ürün kodu: 4P5K4AA https://www.hp.com/us-en/shop/pdp/hyperx-cloud-ii-wireless-gaming-headset-(black-red)#techSpecs Düzenleme: İki farklı ürün kaydedilmiş. Emin olamadım, haklı olabilirsiniz ancak ürün kodunu arattığımda kendi sayfasında Surround 7.1 gözüküyor.
N NecipCan999 Yoctopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #7 Steelseries Arctis 9 7.1 surround wireless + bluetooth olarak karar verdim, sipariş geçtim herkese teşekkür ediyorum.
Steelseries Arctis 9 7.1 surround wireless + bluetooth olarak karar verdim, sipariş geçtim herkese teşekkür ediyorum.