aresxx Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #1 C2 ya da nova1 kulaklığı almayı düşünüyorum. Hangi kulaklığı almalıyım? Hangisi daha uzun ömürlü olur? Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Kasım 2023
C2 ya da nova1 kulaklığı almayı düşünüyorum. Hangi kulaklığı almalıyım? Hangisi daha uzun ömürlü olur? Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
zinggcrs Hectopat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 670 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #2 aresxx dedi: C2 ya da nova1 kulaklığı almayı düşünüyorum. Hangi kulaklığı almalıyım? Hangisi daha uzun ömürlü olur? Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kesinlike cloud 2 nova 1 in bazı kronik sorunları var.
aresxx dedi: C2 ya da nova1 kulaklığı almayı düşünüyorum. Hangi kulaklığı almalıyım? Hangisi daha uzun ömürlü olur? Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kesinlike cloud 2 nova 1 in bazı kronik sorunları var.
aresxx Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #3 zinggcrs dedi: Kesinlike Cloud 2 nova 1'in bazı kronik sorunları var. Genişletmek için tıkla... Ne gibi kronik sorunlara sahip hiçbir yerde bahsedilmemiş detay verme şansınız var mı?
zinggcrs dedi: Kesinlike Cloud 2 nova 1'in bazı kronik sorunları var. Genişletmek için tıkla... Ne gibi kronik sorunlara sahip hiçbir yerde bahsedilmemiş detay verme şansınız var mı?
zinggcrs Hectopat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 670 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #4 aresxx dedi: Ne gibi kronik sorunlara sahip hiçbir yerde bahsedilmemiş detay verme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Arkadasım kullanıyor bazen mikrofonu ses almıyor bazen uzaktan konusuyormus gibi oluyor mikrofonu sıkıntılı.
aresxx dedi: Ne gibi kronik sorunlara sahip hiçbir yerde bahsedilmemiş detay verme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Arkadasım kullanıyor bazen mikrofonu ses almıyor bazen uzaktan konusuyormus gibi oluyor mikrofonu sıkıntılı.
aresxx Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #5 zinggcrs dedi: Arkadasım kullanıyor bazen mikrofonu ses almıyor bazen uzaktan konusuyormus gibi oluyor mikrofonu sıkıntılı. Genişletmek için tıkla... Bu listeye yazmadım ama G435'te almayı düşünüyorum kablosuz olduğu için onun için ne dersin hocam.
zinggcrs dedi: Arkadasım kullanıyor bazen mikrofonu ses almıyor bazen uzaktan konusuyormus gibi oluyor mikrofonu sıkıntılı. Genişletmek için tıkla... Bu listeye yazmadım ama G435'te almayı düşünüyorum kablosuz olduğu için onun için ne dersin hocam.