HyperX Cloud 2 vs SteelSeries Arctis3

xolcaay

Hectopat
Daha fazla  
HyperX Cloud 2 N11 üzerinde 450 - 483TL gibi bir fiyata alınabiliyor. Aynı şekilde Arctis 3 299TL gibi bir fiyata alınabiliyor fakat adam satılmayan rengi bu fiyata satıyor ve benimde hoşuma gitmiyor gri, mavi ve kırmızı renkleri. Siyah ve beyaz hoş onlarda 329 TL civarı. Sizce bu aradaki fiyat farkına değer mi verilmeli mi? Aslında çok böyle savaş oyunları oynAyan birisi değilim fakat seslerin nereden geldiği belli olsa daha iyi olur diye bakıyorum. Ttec H410 ürünü 18TL civarı işimi görür mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cloud 2. Arctis kullanmıştım müzik dinlerken bazı bass olan müziklerde kulaklığı çıkarmam gerekti ben hiç beğenmemiştim.

Eğer FPS oyunları oynayıp ses kasmak istiyorsanız bence Stereo daha iyi, Yani açıkçası konfor bakımından ve ses kasma bakımından Cloud 2 daha iyi bir seçim olacaktır.

450-500 TL bütçeye çıktıktan sonra Stereo olarak GSP 300, Cloud Alpha alınır. İlla 7.1 istiyorsan da Cloud 2 yerine Arctis 5 ve Corsair VOID alınabilir. Bu bütçede kulaklık arıyorsanız Cloud 2 ve Arctis 3 alternatif değil.

450-500 TL bütçeye çıktıktan sonra Stereo olarak GSP 300, Cloud Alpha alınır. İlla 7.1 istiyorsan da Cloud 2 yerine Arctis 5 ve Corsair VOID alınabilir. Bu bütçede kulaklık arıyorsanız Cloud 2 ve Arctis 3 alternatif değil.
Cloud Alpha'yı MSI 970 anakartım destekler mi acaba yani iyi bir verim alabilir miyim. Benim Cloud 2 seçmemin nedeni USB'ler pek fazla kasadaki sesi almıyor fakat jak girişler ister istemez fan sesleri gibi hışırtıları kolaylıkla alabiliyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı