HyperX Cloud 2 vs SteelSeries Artics 3

Bütçe
1000-1200
Evet öyle dedim hocam ama oyundayken de oyunun içinde gibi hissetmek isterim SteelSeries o konuda başarılı mı?

Kişiden kişiye değişebilir fakat arkadaşla CS:GO oynuyoruz bende Arctis 7 var arkadaşımda Cloud II. O adamın sesini nasıl duymadın falan dediği oluyor bilemiyorum Cloud II kullananlar her şeyi net duyuyor.

Hocam oyunun içinde gibi hissettiğim kulaklığı paylaşıyorum size. Birkeresinde oyunda kapı çaldığında eve biri geldi sanmıştım.

Hocam bu kulaklığı sanırım 100. görüşüm evet oldukça kaliteli duruyor ama inanın alacak bütçem olsa bu konuyu açmazdım bile direkt alırdım.

Hocam şu an kulağımda Wireless modeli var, ve mikrofonu gayet de mükemmel. Neden öyle dediniz ki?
Cloud II Wireless ile Cloud II'nin tek farkının wireless olduğunu nereden çıkartıyorsunuz hocam? Velev ki öyle demek istemiyorsunuz, o zaman Wireless modelini neden konuya dahil ediyorsunuz? Konu sahibi Cloud II'yi soruyor, Cloud II Wireless'i değil.

Cloud II Wireless ile Cloud II'nin tek farkının Wireless olduğunu nereden çıkartıyorsunuz hocam? Velev ki öyle demek istemiyorsunuz, o zaman Wireless modelini neden konuya dahil ediyorsunuz? Konu sahibi Cloud II'yi soruyor, Cloud II Wireless'i değil.

Hocam biraz araştırdım, şimdi de araştırdım ve Technopat Sosyal'deki konularada baktım. Aradaki tek fark kablo denilebilir ve demişler. Ve şunu da ekliyorum kablosuz modelinin mikrofonunu eleştirmişler biraz lakin dediğim gibi bir sıkıntım yok. Kablosuz modelini ben gibi kablo sevmeyenler tercih ediyor. Tercih meseleside denilebilir biraz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı