Arkadaşlar herkese selamlar kulaklık konusunda çok kararsız kaldım açıkçası forumlarda okuduklarımda kafamı çok karıştırdı. HyperX Cloud2 mi yoksa SteelSeries Artics 5 mi alayım bilemedim. En çok oynadığım oyun CS:GO yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi günler dilerim.
The HyperX Cloud III Wireless gaming headset has up to 120 hours of battery, high-quality audio with 53mm angled drivers, comfortable memory foam ear pads, and clear communication with a 10mm mic.
eğer telefonda da az biraz oyun oynayan biriysen veya telefonumda da kullanayım diyorsan steelseriesi öneririm bir de rgb özelliği var diye biliyorum ama telefonda kullanmam diyorsan ve o 200 lira farka başka bir ekipman alabilirim diyorsan hyperx cloud 2 de iyi bir kulaklıktır.Bu arada aslında biliyorum ben hyperx cloud ikiye o an aklıma gelmemiş.ikisi de iyi kulaklıktır fakat karşılaştırırken fark ettiğim bir şey var arctis 5 te 7.1 yok ayrıca bilgisayar için kullancaksan bunu Asus ROG Strix Fusion Wireless Oyuncu Kulaklık Fiyatı (hepsiburada.com)
telefon için de kullancaksan Asus ROG Strix Fusion 300 LED 7.1 Oyuncu Kulaklığı Fiyatı (hepsiburada.com) bunu da öneririm iyi alışverişler.