Y Yiğit Mutlukan Decapat Katılım 15 Ocak 2019 Mesajlar 35 3 Haziran 2019 #1 Hangisini almalıyım hangisi daha iyidir? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2019
J jeffogu Megapat Katılım 12 Eylül 2015 Mesajlar 199 3 Haziran 2019 #2 Bütçenizi yazarsanız alternatif başka kulaklıklar da önerilebilir. Zira ikisini de kullanmış biri olarak tavsiye etmiyorum.
Bütçenizi yazarsanız alternatif başka kulaklıklar da önerilebilir. Zira ikisini de kullanmış biri olarak tavsiye etmiyorum.
Y Yiğit Mutlukan Decapat Katılım 15 Ocak 2019 Mesajlar 35 3 Haziran 2019 #3 jeffogu dedi: Bütçenizi yazarsanız alternatif başka kulaklıklar da önerilebilir. Zira ikisini de kullanmış biri olarak tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... 700 lira bütçem var
jeffogu dedi: Bütçenizi yazarsanız alternatif başka kulaklıklar da önerilebilir. Zira ikisini de kullanmış biri olarak tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... 700 lira bütçem var
J jeffogu Megapat Katılım 12 Eylül 2015 Mesajlar 199 3 Haziran 2019 #4 Cooler Master tarafında MH751 - MH 752 modellerine Corsair tarafında HS 50 - HS 60 modellerine bakabilirsiniz.
Cooler Master tarafında MH751 - MH 752 modellerine Corsair tarafında HS 50 - HS 60 modellerine bakabilirsiniz.
Msevket44 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2015 Mesajlar 5.501 Makaleler 6 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2019 #5 jeffogu dedi: Bütçenizi yazarsanız alternatif başka kulaklıklar da önerilebilir. Zira ikisini de kullanmış biri olarak tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu ikisini neden önermemektesiniz çoğu kişi kullanıyor ve sizin fikrinizi merak ettim.
jeffogu dedi: Bütçenizi yazarsanız alternatif başka kulaklıklar da önerilebilir. Zira ikisini de kullanmış biri olarak tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu ikisini neden önermemektesiniz çoğu kişi kullanıyor ve sizin fikrinizi merak ettim.
J jeffogu Megapat Katılım 12 Eylül 2015 Mesajlar 199 3 Haziran 2019 #6 Msevket44 dedi: Bu ikisini neden önermemektesiniz çoğu kişi kullanıyor ve sizin fikrinizi merak ettim. Genişletmek için tıkla... İki kulaklıkta ilk dönemlerinde f/p ürünü olan kulaklıklardı fakat şuan o bütçelere piyasada güncel olarak daha iyi alternatifler mevcut.
Msevket44 dedi: Bu ikisini neden önermemektesiniz çoğu kişi kullanıyor ve sizin fikrinizi merak ettim. Genişletmek için tıkla... İki kulaklıkta ilk dönemlerinde f/p ürünü olan kulaklıklardı fakat şuan o bütçelere piyasada güncel olarak daha iyi alternatifler mevcut.