LLITN Megapat Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 104 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #1 Merhabalar, ürün açıklamasında Bluetooth özelliği olduğunu gösteriyor. Bilgisayarıma Dongle olmadan Bluetooth ile bağlayabilir miyim?
Merhabalar, ürün açıklamasında Bluetooth özelliği olduğunu gösteriyor. Bilgisayarıma Dongle olmadan Bluetooth ile bağlayabilir miyim?
M Mustafaery0 Hectopat Katılım 17 Şubat 2020 Mesajlar 17 30 Kasım 2025 #2 kanka bağlayabildin mi benimde dongle kayıp
LLITN Megapat Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 104 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2025 #3 Mustafaery0 dedi: kanka bağlayabildin mi benimde dongle kayıp Genişletmek için tıkla... Yok bağlanmıyor kankam ki zaten Bluetooth özelliği dahi yok araştırdım.
Mustafaery0 dedi: kanka bağlayabildin mi benimde dongle kayıp Genişletmek için tıkla... Yok bağlanmıyor kankam ki zaten Bluetooth özelliği dahi yok araştırdım.
M Mustafaery0 Hectopat Katılım 17 Şubat 2020 Mesajlar 17 1 Aralık 2025 #4 Peki hala kullanıyor musun kanka ürünü bana dongle lazım senden alayım olmadı
LLITN Megapat Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 104 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2025 #5 Mustafaery0 dedi: Peki hala kullanıyor musun kanka ürünü bana dongle lazım senden alayım olmadı Genişletmek için tıkla... Benim dongle da sıkıntılıydı ama sorunsuz çalışıyodu sadece büküldü biraz o yüzden bana da dongle lazımdı bulamadım, kulaklığı da arkadaşa verdim 2 gün önce, kendim de Cloud 3 S Wireless aldım.
Mustafaery0 dedi: Peki hala kullanıyor musun kanka ürünü bana dongle lazım senden alayım olmadı Genişletmek için tıkla... Benim dongle da sıkıntılıydı ama sorunsuz çalışıyodu sadece büküldü biraz o yüzden bana da dongle lazımdı bulamadım, kulaklığı da arkadaşa verdim 2 gün önce, kendim de Cloud 3 S Wireless aldım.