Burhan Atakul Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #1 Bugün HyperX Cloud 2 Wireless kulaklığını aldım ama arkadan bir dip ses gibi bir ses geliyor. Sorun nedir düzeltebilir miyim ya da direkt servise mi yollamam gerekiyor?
Bugün HyperX Cloud 2 Wireless kulaklığını aldım ama arkadan bir dip ses gibi bir ses geliyor. Sorun nedir düzeltebilir miyim ya da direkt servise mi yollamam gerekiyor?
fitiq Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 458 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #2 Kronik varmış heralde bu modelde.
Burhan Atakul Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #3 fitiq dedi: Kronik varmış herhalde bu modelde. Genişletmek için tıkla... Galiba öyle yüksek ihtimal değişime yollayacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2023
fitiq dedi: Kronik varmış herhalde bu modelde. Genişletmek için tıkla... Galiba öyle yüksek ihtimal değişime yollayacağım.
surerise Megapat Katılım 3 Mayıs 2016 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #4 Burhan Atakul dedi: Galiba öyle yüksek ihtimal değişime yollayacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam bende de var aynı sorun "hissing" problemi. Amazon'dan aldım değişime yolladınız mı? Düzeldi mi?
Burhan Atakul dedi: Galiba öyle yüksek ihtimal değişime yollayacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam bende de var aynı sorun "hissing" problemi. Amazon'dan aldım değişime yolladınız mı? Düzeldi mi?