tanrikuluenes Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #1 Öncelikle merhaba. Günümün coğunu Valorant oynayarak geçiriyorum, HyperX Cloud 2 Wireless kulaklık aldım 7.1'i acıkmı oynamalıyım yoksa kapalı mı?
Öncelikle merhaba. Günümün coğunu Valorant oynayarak geçiriyorum, HyperX Cloud 2 Wireless kulaklık aldım 7.1'i acıkmı oynamalıyım yoksa kapalı mı?
GadRego Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #2 tanrikuluenes dedi: Öncelikle merhaba. Günümün coğunu Valorant oynayarak geçiriyorum, HyperX Cloud 2 Wireless kulaklık aldım 7.1'i acıkmı oynamalıyım yoksa kapalı mı? Genişletmek için tıkla... Kapalı oynamalısın bence.
tanrikuluenes dedi: Öncelikle merhaba. Günümün coğunu Valorant oynayarak geçiriyorum, HyperX Cloud 2 Wireless kulaklık aldım 7.1'i acıkmı oynamalıyım yoksa kapalı mı? Genişletmek için tıkla... Kapalı oynamalısın bence.
Osman Efe Decapat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #3 Dostum bende de cloud 2 var kablolu versiyonu. Şahsen sanal 7.1 açtığım zaman sesler karışıyor ve bir süre sonra baş ağrısı yapıyor. Tabi kişiden kişiye göre değişir karar senin. Ben stereo kullandığım zaman daha iyi duyuyorum.
Dostum bende de cloud 2 var kablolu versiyonu. Şahsen sanal 7.1 açtığım zaman sesler karışıyor ve bir süre sonra baş ağrısı yapıyor. Tabi kişiden kişiye göre değişir karar senin. Ben stereo kullandığım zaman daha iyi duyuyorum.
evrN Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 757 Çözümler 3 13 Kasım 2022 #4 Ben Logitech G432'nin 7.1'ine alışık olmama rağmen Cloud 2'ye geçince 7.1 kapattım. Şimdide ilana attım 510BT alacağım.
Ben Logitech G432'nin 7.1'ine alışık olmama rağmen Cloud 2'ye geçince 7.1 kapattım. Şimdide ilana attım 510BT alacağım.