HyperX Cloud 2 Wireless mikrofonu ses vermiyor

Westronxxd

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, ürün elime dün ulaştı fakat bir süre konuşmayınca mikrofon kendiliğinden kapanıyor ve karşı tarafa sesim gitmiyor. Bir süre konuştuktan sonra mikrofon düzeliyor, ancak neden böyle bir durum yaşandığını anlayamadım. Mikrofonun kapanmasını nasıl engelleyebilirim? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaptığım bir kaç aramanın sonucunda Bluetooth'un dongle ile parazit yapabileceğine dair bir kaç yorum buldum. Kulaklığı kullandığınız alanda Bluetooth'u aktif olarak kullanan bir cihaz var mı?

Kaynak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca problem kullandığınız uygulama ile alakalı olabilir mi, başka uygulamalarda kontrol sağladınız mı?

Yaptığım birkaç aramanın sonucunda Bluetooth'un dongle ile parazit yapabileceğine dair birkaç yorum buldum. Kulaklığı kullandığınız alanda Bluetooth'u aktif olarak kullanan bir cihaz var mı?

Kaynak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca problem kullandığınız uygulama ile alakalı olabilir mi, başka uygulamalarda kontrol sağladınız mı?

Aktif olarak kullandığım cihaz telefonum ile saatim bağlı farklı uygulamalarda kontrol sağlamadım önerdiğiniz uygulama varsa kontrol sağlayabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı