HyperX Cloud 2 Wireless vs Cloud 3 Wireless

LorenCrown1

Decapat
Daha fazla  
Soru basit. Ekstradan söyleyeyim Cloud 2 Wireless'ın Türkiye'de stokunu bulamadım. Eğer bulabilirseniz stokunu atarsanız sevinirim. Eğer yoksa zaten 3 alırım. Arasındaki farkları söyler misiniz çünkü stok yok ve Cloud 3 Wireless almak istiyorum stok bulamazsam.

Mikrofon kalitesi ve kullanım saati olarak farkları var. Cloud 3 DTS'e geçti 30 saat Cloud 2, 120 saat Cloud 3 bir de Cloud 2 kullancısı olarak ses bir tık daha düşük Cloud 3'e göre

Dsadasd.

Mikrofon kalitesi ve kullanım saati olarak farkları var. Cloud 3 DTS'e geçti 30 saat Cloud 2, 120 saat Cloud 3 bir de Cloud 2 kullancısı olarak ses bir tık daha düşük Cloud 3'e göre.

Cloud 2 Wireless stoklarda yok satan da çok pahalıya satıyor nereden bulabilirim ya da ekstradan Cloud 2 Core Wireless diye bir model buldum bulamazsam onu mu almalıyım?

Dsadasd.

Cloud 2 Wireless stoklarda yok satan da çok pahalıya satıyor nereden bulabilirim ya da ekstradan Cloud 2 Core Wireless diye bir model buldum bulamazsam onu mu almalıyım?

Cloud 3 al daha mantıklı dostum kafan rahat olur Cloud 2'den kat ve kat daha iyi ben kendim 3'e geçmek istiyorum ama Cloud 2'nin bozulmasını bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…