HyperX Cloud 2 Wireless vs Cloud 3 Wireless

LorenCrown1

Decapat
Daha fazla  
Soru basit. Ekstradan söyleyeyim Cloud 2 Wireless'ın Türkiye'de stokunu bulamadım. Eğer bulabilirseniz stokunu atarsanız sevinirim. Eğer yoksa zaten 3 alırım. Arasındaki farkları söyler misiniz çünkü stok yok ve Cloud 3 Wireless almak istiyorum stok bulamazsam.

Mikrofon kalitesi ve kullanım saati olarak farkları var. Cloud 3 DTS'e geçti 30 saat Cloud 2, 120 saat Cloud 3 bir de Cloud 2 kullancısı olarak ses bir tık daha düşük Cloud 3'e göre

Dsadasd.

Mikrofon kalitesi ve kullanım saati olarak farkları var. Cloud 3 DTS'e geçti 30 saat Cloud 2, 120 saat Cloud 3 bir de Cloud 2 kullancısı olarak ses bir tık daha düşük Cloud 3'e göre.

Cloud 2 Wireless stoklarda yok satan da çok pahalıya satıyor nereden bulabilirim ya da ekstradan Cloud 2 Core Wireless diye bir model buldum bulamazsam onu mu almalıyım?

Dsadasd.

Cloud 2 Wireless stoklarda yok satan da çok pahalıya satıyor nereden bulabilirim ya da ekstradan Cloud 2 Core Wireless diye bir model buldum bulamazsam onu mu almalıyım?

Cloud 3 al daha mantıklı dostum kafan rahat olur Cloud 2'den kat ve kat daha iyi ben kendim 3'e geçmek istiyorum ama Cloud 2'nin bozulmasını bekliyorum :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı