HyperX Cloud 2 Wireless vs HyperX Cloud 3

Bütçe
2500-3300

Hawkenn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, genelde FPS türü oyunlar oynuyorum ve ses kalitesine önem verdiğimi söyleyebilirim. Bu kritere göre bakacak olursak HyperX Cloud 2 Wireless mı daha çok işini görecektir yoksa kablolu 3 mü almalıyım? Bütçemden dolayı HyperX 3 Wireless alamıyorum.

Merhaba, genelde FPS türü oyunlar oynuyorum ve ses kalitesine önem verdiğimi söyleyebilirim. Bu kritere göre bakacak olursak HyperX Cloud 2 Wireless mı daha çok işini görecektir yoksa kablolu 3 mü almalıyım? Bütçemden dolayı HyperX 3 Wireless alamıyorum.
HyperX Cloud 3 önerimdir kablo sorun çıkarır dersen ama 2 alabilirsin. Ama Cloud 3te Denetim masasından ses ayarlarını 32k Hz yapmak gibi bir ayar yapman lazım yoksa sesi çok düşük veriyormuş.

Cloud 2 Wireless'i 2. el alacaksınız sanırım. Ben de her ikisi de var fakat CS2 özelinde Cloud 2 bana daha iyi geldi özellikle ses yalıtımı konusunda daha başarılı. Ben 2019 yılında ilk çıktığında almıştım hala daha kullanıyorum şarj açısından da tatmin ediyor açıkçası full kullanımda 3 gün civarı gidiyor. Özetle kablolu yerine cloud 2 wireless daha mantıklı olacaktır hatta cloud 3 wireless bile olsa cloud 2 wireless daha mantıklı olacaktır. Mikrofonu Cloud 3'e göre kötü ama yayıncılık vs yapmadığım için çok da önemli değil benim açımdan.

Son düzenleme:
Cloud 2 wireless al.
Aradaki ufacık fark için kablosuzun keyfinden feragat edilmez. Kaldı ki birçok kişiye göre fps oyunlarındaki performansına bakıldığına cloud 2 daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı