W Wastedkey Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #1 Merhaba arkadaşlar. Yeni bir kulaklık satın alacağım. Başlıkta da belirttiğim üzere sizce SteelSeries Arctic 5 mi alayım yoksa HyperX Cloud 2 Wireless mi?
Merhaba arkadaşlar. Yeni bir kulaklık satın alacağım. Başlıkta da belirttiğim üzere sizce SteelSeries Arctic 5 mi alayım yoksa HyperX Cloud 2 Wireless mi?
Onurfa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 1.528 Çözümler 3 Yer İstanbul,Pendik Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #3 HyperX Cloud 2 Wireless aldım 3 kere değişim oldu dip sesten dolayı sonra iade ettim bir de ses olarak daha az geliyor bilginize.
HyperX Cloud 2 Wireless aldım 3 kere değişim oldu dip sesten dolayı sonra iade ettim bir de ses olarak daha az geliyor bilginize.
M MachL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 1.932 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #4 Mikrofon önceliğinse Arctic 5, ses kasma vs. önceliğin ise Cloud 2 Wireless, bana kalırsa kablosuz her zaman tercihimdir.
Mikrofon önceliğinse Arctic 5, ses kasma vs. önceliğin ise Cloud 2 Wireless, bana kalırsa kablosuz her zaman tercihimdir.
W Wastedkey Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #5 Yardımlarınız için teşekkürler. Bu dip ses problemi her zaman olur mu hyper x de?