HyperX Cloud 2 yetkili servis sorunu

Mirexol

Kilopat
1 yıldır kullanıyorum kulaklığın sağ tarafından ses daha az ve cızırtılı gelmeye başladı, Trendyol'dan satın almıştım satıcıya durumu yazdığımda index bilgisayarla iletişime geçmemi söyledi, kimisi de HyperX'in kendi sitesinden halletmemi söylüyor fakat e-posta yoluyla iletişimi kapatmışlar, canlı destek yabancı ve 8-17 arası çalışıyor sanırım, garantinin bitmesine 5 ay var ne yapmalıyım?

Bir şey yapmanıza gerek yok, HyperX desteği canlı desteği var. Türkçe bir şekilde yazarsanız otomatik çeviriyor, durumu anlatın.

Yarın çalışma saatleri içerisinde yazayım o zaman, kulaklığı yurt dışına mı kargolamam gerekiyor? Süreç hakkında bir bilginiz var mı?

Yarın çalışma saatleri içerisinde yazayım o zaman, kulaklığı yurt dışına mı kargolamam gerekiyor? Süreç hakkında bir bilginiz var mı?

Süreci yaşadıysanız neler yaşandı anlatır mısınız?

Süreci yaşadıysanız neler yaşandı anlatır mısınız?
Kulaklık garantisi Index Bilgisayara aitti, bende onları aradım kargoladım 2 hafta sonra yeni kulaklık gönderdiler, bu arada artık HP HyperX kulaklıklar var bilginiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…