HyperX Cloud 2'den Wireless'a geçilir mi?

Bütçe
4000

FivemSefiri

Hectopat
Arkadaşlar; şu anda HyperX Cloud 2 kablolu kullanıyorum fakat Wireless daha rahat olduğu için geçmek istiyorum, farkları nelerdir? Kabloluya göre artısı eksisi var mıdır veya kötü diyorsanız önerebileceğiniz bir model var mı?

Neden geçiceksin? Eğer sadece kablosuz olsun diyorsan geçilir. Bende aynı şekilim geçeceğim sanırım.

Bilgisayardayken sürekli kulaklık takıyorsan geçilir. Kablosuz kulaklık cidden gereklilik.

Klavye veya fare için bir noktada o kadar gerekli değil. Sonuçta masada sabit duruyorlar. Ama kafandan ses kartına kadar inen bir kablo rahatsız edici olabiliyor.

Evet ama sıkıntım şu Cloud 2'yi bayağı sevdim ama Cloud 2 wirelessi araştırdığımda kimse güzel diye bir şey söylememiş herkes beğenmemiş çok sıkıntısı var diyorlar.

Evet ama sıkıntım şu Cloud 2'yi bayağı sevdim ama Cloud 2 wirelessi araştırdığımda kimse güzel diye bir şey söylememiş herkes beğenmemiş çok sıkıntısı var diyorlar.
Reddit'de okudum şimdi biraz. %80 ses kalitesine laf etmiş. Ben de kablolusunu kullanmış olduğum için bir şey diyemiyorum. Bence farklı bir wireless kulaklık alın.

4 bin liraya alınmaz. Daha dün 2600 TL'ydi.

İkinci el alacaksanız Cloud Alpha Wireless, Kraken V3 Pro gibi seçenekler gelir. İkisi de üzmez, ikisi de Cloud II Wireless modelinden bariz üst seviye kulaklıklar.

4 bin liraya alınmaz. Daha dün 2600 TL'ydi.

İkinci el alacaksanız Cloud Alpha Wireless, Kraken V3 Pro gibi seçenekler gelir. İkisi de üzmez, ikisi de Cloud II Wireless modelinden bariz üst seviye kulaklıklar.

Tabii ki 300 saat dinleme süresi çılgınlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…