HyperX Cloud 2'nin yıllar içerisindeki kalite değişimi

O dip ses sorunu çok sıkıntı işte ambalajı açınca iade etmeyen satıcılar yoğunlukta. Kısacası elimde de patlayabilir kulaklık.

O dip ses sorunu çok sıkıntı işte ambalajı açınca iade etmeyen satıcılar yoğunlukta. Kısacası elimde de patlayabilir kulaklık.

Evet dediğiniz doğru iade konusunda sıkıntı yaratıyorlar. Ancak benim yaptığım gibi yaparsanız iade alırlar.

Ben Blackshark V2 almıştım mesela aldıktan sonra video çektim kutusunu, ne nerede nasıl duruyor, kablonun duruş biçimi vs yani komple video çektim. Kullanıp test ettikten sonra mesela kutularken hiç açılmamış gibi kutuladım ve iade aldılar böylece. Buna dikkat ederseniz iade edebilirsiniz. Amazonda şuan 879 TL mesela ve dediğim şekilde yaparsanız Amazon firmasının iade konusunda sıkıntı çıkarmayacağını düşünüyorum.

Laptop modeliniz ya da anakart modeliniz nedir? Ona göre Cloud Alpha modeli modeli daha iyi bir seçim olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…