HyperX Cloud 3 alınır mı?

HS80 denediniz mi? Denemediyseniz sadece kafam buyuk olmaz diyip geciyorsaniz bence once deneyin. Sadece ses kasmiyorsaniz Cloud3 onermem daha ucuza HS80 var
kafa bandı baskı yapıcak gibi duruyor hs80 de deneyebileceğim biryer var mı bildiğiniz çnkü aldıktan sonra iade şansım olmayacak gibi

Hocam ben de normalde Cloud 3 alacaktım. İtopya'da HS80'de büyük indirim var 2500TL'ye aldım kaçırmayın derim.
kafa bandı baskı yapıyor mu?

kafa bandı baskı yapıcak gibi duruyor hs80 de deneyebileceğim biryer var mı bildiğiniz çnkü aldıktan sonra iade şansım olmayacak gibi
Mediamarkt, Vatan vb yerlerde açık teşhir vardır belki. benim kafamda bir sıkıntı olmadı hatta bayağı rahat.

kafa bandı baskı yapıyor mu?
Mediamarkt'larda deneyebilirsin ben orda denemistim. Acikta oluyor yani. Ben itopyadan HS65 almistim 2-3 ay once yine boyle bir indirimde ve kulagimi acittigi icin 2 hafta icinde iade surecini baslatip iade ettim cebimden 1 kurus cikmadi kargo icin vs.
Oldugu gibi geri paketledim ama zart zurt her yerini yırtmadim.

Oyun için Cloud 3, film, müzik gibi şeyler için HS80.

Cloud 3 de çok iyi ses kastiriyor hs 80'de.

HyperX Cloud 3'ün fiyatı şu anda 2999 TL bu fiyata alınır mı? HS80 modelini kafam büyük olduğu için alamıyorum.
Ayeica H6pro şuan aşırı ucuza satılıyor 3000 TL civarı şuan epos ayrilmis fiyatlar çok düştü ama kalite farkı var mı bilmiyorum oyuzden önermeye bir tık korktum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı