FPS oyunlari için HyperX Cloud 3 almak istiyorum. Bir süre Cloud 2 kullandım. Cloud 3'ün gözle görülür farkları var mı ve bu bütçede alınır mı?
Wireless'de sarj süresi nasıl hocam ?Wireless kullanıyorum ve aşırı memnunum kablolu versyonunun da aynı olduğunu düşünüyorum.
Wireless kullanıyorum ve aşırı memnunum kablolu versyonunun da aynı olduğunu düşünüyorum.
Wireless olanının bir inceleme videosunu izledim adam yerin dibine sokuyor. O kadar kötü diyor. Şimdi sen böyle deyince vallahi böyle 2 arada bir derede kalıyor insan. Ya şöyle olursa ya böyle olursa diye.
Video da burada.
Wireless'de şarj süresi nasıl hocam?
öyle bir şey yok knk ses kalitesi olarak cloud 3 daha iyi oyun açısından çok önde hatta incelemelerini yapmıştım cloud 3 hem daha guncel hem daha rahatBende Cloud 2 kullanıyorum. Hattaha 3 alacaktım ama araştırmalarıma göre 2'nin ses kalitesi 3'ten daha iyiymiş. 3'te ise mikrofon kalitesi öndeymiş. Bu yüzden önceliğim ses kalitesi olduğu için 2'yi almıştım.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.