HyperX Cloud 3 alınır mı?

Manco

Hectopat
FPS oyunlari için HyperX Cloud 3 almak istiyorum. Bir süre Cloud 2 kullandım. Cloud 3'ün gözle görülür farkları var mı ve bu bütçede alınır mı?

FPS oyunlari için HyperX Cloud 3 almak istiyorum. Bir süre Cloud 2 kullandım. Cloud 3'ün gözle görülür farkları var mı ve bu bütçede alınır mı?

Kullancıısıyım hiçbir şikayetim yok. Cloud 2'e göre mikrofon hassasiyeti kalitesi aşırı iyi. Pişman olmazsın.

Bende Cloud 2 kullanıyorum. Hattaha 3 alacaktım ama araştırmalarıma göre 2'nin ses kalitesi 3'ten daha iyiymiş. 3'te ise mikrofon kalitesi öndeymiş. Bu yüzden önceliğim ses kalitesi olduğu için 2'yi almıştım.

Wireless kullanıyorum ve aşırı memnunum kablolu versyonunun da aynı olduğunu düşünüyorum.

Wireless olanının bir inceleme videosunu izledim adam yerin dibine sokuyor. O kadar kötü diyor. Şimdi sen böyle deyince vallahi böyle 2 arada bir derede kalıyor insan. Ya şöyle olursa ya böyle olursa diye.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video da burada.

Ses seviyesi olarak arkadaşa az gelmiş ben %60'ı geçmedim daha yeterli oluyor. Yazılım konusunda biraz geri fakat beni hiç etkilemedi. Oyunların hiçbirinde ayak sesi kasarken zorluk yaşamadım. Mikrofon bölümünde de hiçbiri ile kıyaslanamaz hepsini de tokatlar.

Wireless'de şarj süresi nasıl hocam?

Dediği gibi 120 saat.

öyle bir şey yok knk ses kalitesi olarak cloud 3 daha iyi oyun açısından çok önde hatta incelemelerini yapmıştım cloud 3 hem daha guncel hem daha rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…