HyperX Cloud 3 alınır mı?

Bütçe
3000

MustFeeling

Hectopat
Yaklaşık 3 senedir Razer BlackShark v2X kullanıyorum bayağı memnunum. Şu sıralar yeni kulaklık almayı düşünüyorum, bütçem maksimum 3000 TL. Bu fiyat aralığında Cloud 3 (kablolu) en iyi seçenek gibi görünüyor ama son 4-5 gündür yaptığım araştırmalarda kulaklıkla ilgili çok olumsuz yorumlar var. Özellikle bas eksikliği, ses seviyesinin düşük olması, seslerin boğuk gelmesi ve boşluk hissi yaratması gibi şikayetler var. PUBG oynarken seslerin geldiği yönü anlamanın zor olduğundan da söyleyenler var. Cloud 3 cidden bu kadar problemli mi bu kulaklık? V2X'ten geçeceğim için daha iyi bir kulaklık arıyorum. Alıp almamak konusunda kararsız kaldım.

up

Son düzenleme:
Cloud 3 Wireless için gördüm ben o soruları, çok kaygılıysanız şu anki kulaklığınızı kullanmaya devam edin bence.

Bende Cloud 3 düşünüyorum ama bu sorunlar gözümü korkutuyor çoğunlukla Wireless için geçerli ama.

Kablolu kullanıyorum gayet iyi müzik konusunda da gayet iyi. Fakat diğer kulaklıklarla karşılaştırdığımda biraz bass konusunda hafif kalıyor. Oyun için alacaksanız memnun kalırsınız bu fiyata verdiği performans gayet yeterli.

Sorunuzdaki boğuk gelmeyi de cevaplayayım PUBG, CS2 hepsini oynadım arkamdan at gibi koşan adamı da duydum PUBG solumdan sağımdan gelen adamı bile duydum. Genelde ürünü kötülemek amaçlı diyen arkadaşlar da oluyor. Problem yaşarsanız cayma hakkınızı da kullanabilirsiniz o kulaklıktan geçmek zorunda değil iseniz bence geçmeyin.

USB dönüştürücüsündeki jak girişinde temassızlık yaşandığından bahsediyorlardı. Ses tekerleği de bozulabiliyor. Açıkcası ses tekerleği sorunsuz olan bu fiyat aralığında kulaklık olduğunu sanmıyorum. Rtings sitesinden incelerseniz Razer BlackShark v2X'dan çok daha az bass performansı var. Stok haliyle konsolda deneyenler iade ettiğini söylemişlerdi Reddit'te. Bass sevenleri tatmin etmeyebilir bu yüzden.

Windows mağazasındaki DTS unbound uygulaması ve autoeq.app sitesindeki tanımlanmış ekolayzır ayarıyla Cloud III çok daha iyi performans gösteriyor. Bende arayıştayım şu sıralar Barracuda X 2022 düşünüyorum kabloyla uğraşmamak için.

USB dönüştürücüsündeki jak girişinde temassızlık yaşandığından bahsediyorlardı. Ses tekerleği de bozulabiliyor. Açıkçası ses tekerleği sorunsuz olan bu fiyat aralığında kulaklık olduğunu sanmıyorum. Rtings sitesinden incelerseniz Razer BlackShark v2X'dan çok daha az bass performansı var. Stok haliyle konsolda deneyenler iade ettiğini söylemişlerdi Reddit'te. Bass sevenleri tatmin etmeyebilir bu yüzden.

Windows mağazasındaki DTS unbound uygulaması ve autoeq. App sitesindeki tanımlanmış ekolayzır ayarıyla Cloud III çok daha iyi performans gösteriyor. Bende arayıştayım şu sıralar Barracuda X 2022 düşünüyorum kabloyla uğraşmamak için.

Evet bass ı iyi değil diyorlar kendi yazılımından az da olsa arttırılabiliyormuş galiba, dizi film izleyeceğim zaman V2X e geçerim diye düşünüyorum.

Yaklaşık 3 senedir Razer BlackShark v2X kullanıyorum bayağı memnunum. Şu sıralar yeni kulaklık almayı düşünüyorum, bütçem maksimum 3000 TL. Bu fiyat aralığında Cloud 3 (kablolu) en iyi seçenek gibi görünüyor ama son 4-5 gündür yaptığım araştırmalarda kulaklıkla ilgili çok olumsuz yorumlar var. Özellikle bas eksikliği, ses seviyesinin düşük olması, seslerin boğuk gelmesi ve boşluk hissi yaratması gibi şikayetler var. PUBG oynarken seslerin geldiği yönü anlamanın zor olduğundan da söyleyenler var. Cloud 3 cidden bu kadar problemli mi bu kulaklık? V2X'ten geçeceğim için daha iyi bir kulaklık arıyorum. Alıp almamak konusunda kararsız kaldım.

up
Ben de V2X almayı düşünüyorum biraz deneyimlerinizden bahseder misiniz mikrofon kalitesi, 7.1 kalitesi vs.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı