HyperX Cloud 3 alınır mı?

Deneyimleme fırsatım olmuştu 3 gün sonra iade ettim biraz ağır bir model. Ses olarak oyun için iyi ama müzik ve filmlerde o kadar da iyi olduğu söylenemez ses dipten boğuk geliyor. Mikrofonu fena değil. Yazın uzun kullanımlarda o pedler terleme problemi yapar. 2800TL verilebilecek bir kulaklık ama daha fazlasını hak etmez.

Alınır, aktif olarak kullanıyorum kablolu versiyonunu. Stok pedler uzun vadede terletiyor ama ses ve mikrofon kalitesi çok kaliteli, ağır olmadığı için kafada baskı yapmıyor. Termal ped alarak kullanırsanız terletme problemi çözülür. WC marka pedler iyi diyorlar.

Alınır, aktif olarak kullanıyorum kablolu versiyonunu. Stok pedler uzun vadede terletiyor ama ses ve mikrofon kalitesi çok kaliteli, ağır olmadığı için kafada baskı yapmıyor. Termal ped alarak kullanırsanız terletme problemi çözülür. WC marka pedler iyi diyorlar.

Çoğu kişi oyun konusunda iyi demiş de müzik konusunda nasıl performansı? Termal pedlere de bir göz atayım.

Müzik de dinliyorum, bence bir problem yok. Önceden de Corsair Void Elite kullanıyordum. Müzik performansları benzerdi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı