HyperX Cloud 3 alınır mı?

IamDrk03

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben şu anda SteelSeries Nova 1 kulaklığını kullanıyorum ve bu kulaklığın mikrofonunun kötü olduğunu düşünüyorum bu sebeple HyperX Cloud 3 kablolu modelini alacağım. Benim PC'de 2 tane yuvarlak giriş var kulaklık için mikrofon ve hoparlör bu kulaklığın içinden 2'ye ayıran parça çıkıyor mu kullanan varsa ve cevaplarsa çok sevinirim. Bir de kulaklık almaya değer mi? 3000 TL gibi bir fiyata satılıyor Online alışveriş sitelerinde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece oyun için alınır. Fifine H9 daha iyi bir seçenek genel kullanım ve özellikle mikrofon için.

Genellikle oyunlarda kullanıyorum fakat sadece oyun değil arkada müzik açık oluyor ya da arkadaşlarımlar falan konuşuyorum mikrofon kalitesi tatmin eder mi? Ya da film izlerken falan çok sorun yaratır mı?

Genellikle oyunlarda kullanıyorum fakat sadece oyun değil arkada müzik açık oluyor ya da arkadaşlarımlar falan konuşuyorum mikrofon kalitesi tatmin eder mi? Ya da film izlerken falan çok sorun yaratır mı?

Fifine H9 daha iyi bir tercih o zaman, mikrofonu çok fazlasıyla tatmin eder. Testlerine bakabilirsin.

3 Aydır wireless modelini kullanmaktayım. Artılar olarak mikrofon kaliteli, kullanımı rahat, şarjı felaket gidiyor daha 3-4 kere şarj ettim diyebilirim. FPS oyunlarında adamların ayak sesinin nerden geldiğini çok iyi veriyor. Ses az geliyor yorumlarını çok duydum fakat ben yeterli buldum. Eksi olarak sesler çok tok geliyor anlamadığım bir şekilde tizlerde pek iyi değil gibi. Fazlasıyla memnunum.

Ben kablolu modelini almayı düşünüyorum çok fazla performans farkı olur mu aralarında.

Fifine H9 daha iyi bir tercih o zaman, mikrofonu çok fazlasıyla tatmin eder. Testlerine bakabilirsin.

Hocam aklımda biraz marka bir ürün almak var garantiye gönderince sorun yaratmasın falan diye ama sorun yaratır mı o konularda markayı ilk kez duyduğum için sorayım dedim.

Ben aldım uzun süredir kullanıyorum rekabetçi oyunlar için alabilirsin muhteşem ses kasabiliyorsun mikrofonu da fiyatına göre iyi ama hikayeli oyunlarda sesleri güzel verdiğini düşünmüyorum. Kulaklığın normalde jack girişi var. İçinden 1 adet kablo ve USB dönüştürücü çıkıyor. Kabloyu takıp telefon içinde kullanabilirsin veya kabloyu taktıktan sonra dönüştürücüyü ekleyerek USB yapabilirsin. Tam anlatamadım sanırım aşağıdaki fotodan daha net anlaşılır diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…